BELIO©TOUCH NL-GPS SENIOR HORLOGE ZWART

BT-ZWARTSENIOR

Nieuw product

Verzendkosten

: Gratis verzending
Verzending via : PostNL
Garantie : 12 Maanden
Support : E-mail support 
Netwerk :  KPN - Vodafone -Simyo  2G 
Server : Nederlandse server-APP-Webplaform
Certificering : CE
Geschikt vanaf : 18 jaar en ouder
Merk : BELIO®

Meer details

Levertijd 1 - 3 werkdagen

129,95 € incl. BTW

-10,00 €

139,95 € incl. BTW

Meer informatie

BELIO©TOUCH SENIOR ZWART GPS HORLOGE VOOR OUDEREN

-

-

Werking op eigen Nederlandse Server | APP | en GPS Webplatform. Snel, stabiel, nauwkeurig.

-

-

De BELIO©TOUCH SENIOR is GPS Horloge Tracker met een real-time traceer en bel functie voor ouderen en volwassenen. Het toestel maakt gebruik een unieke positioneringsmethode: GPS, WIFI, en LBS.

-

Dit nieuwste GPS horloge voor ouderen is met name geschikt voor mensen die hulpbehoevend zijn. Hierbij moet u denken aan ouderen met dementie die met dit GPS horloge een stuk vrijheid terugkrijgen. Ze kunnen met dit horloge zelfstandig naar buiten gaan, en in geval van nood op de SOS knop drukken. Door op de SOS knop te drukken gaat het horloge bellen met de ingestelde SOS telefoonnummers. Dit kunnen familieleden zijn, maar bijvoorbeeld ook zorgverleners. Via de APP of ons webplatform kunnen familieleden ook meekijken op afstand waar het horloge zich bevind. De BELIOTOUCH SENIOR werkt door heel Europa.

-

Via de Nederlandse APP kun je binnen enkele seconden zien waar het GPS horloge is is, door heel Nederland en Europa.

Belangrijk om te weten is dat de BELIO©TOUCH werkt op onze eigen Nederlandse server, in combinatie met onze eigen Nederlandse APP voor iOS en Android smartphones. Daarnaast hebben we ook nog een GPS webplatform beschikbaar zodat u het horloge ook via een PC, laptop, of tablet kunt volgen. Onze horloges worden door particulieren en bedrijven gebruikt.

Ons horloge is voorzien van een analoge en digitale klokweergave, ideaal voor ouderen want dit model heeft extra grote cijfers en letters. 

Het horloge is voorzien van een touchscreen waarmee je door het gebruikersvriendelijke menu kan swipen. Je kan met het horloge bellen naar bekende telefoonnummers, die je als ouder, beheerder, of familielid in de Nederlandse APP kunt instellen. Je kunt tot 20 telefoonnummers instellen op het BELIO©TOUCH senioren horloge.

-

-

Met Nederlandse APP en een Webplatform voor PC en tablet.

-

BELIO©TOUCH GPS Webplatform voor PC en tablet       +     APP voor iOs en Android voor BELIO

-

-

-

BELIO©TOUCH menu opties:

Analoge en digitale klokweergave, met tijd en datum

WeTalk spraakberichten

Bellen / Toetskeuze

- Hartslag meting

Adressenboek 20 telefoonnummers

Stappenteller (indicatief)

Friends

Met de Nederlandse APP kun je het volgende:

Live en realtime zien waar het GPS horloge is via GPS, WIFI, LBS

Bellen met het horloge

- Gebeld worden door het GPS horloge

- Hartslag meting doen op afstand via de APP

Route historie bekijken (beperkte periode)

Veiligheid zones instellen.

Spraakberichten versturen

Positie mode instellen op 1, 10 of 60 minuten

Diverse alarmen instellen (Wekker, niet storen, medicijnen reminder, etc.)

Horloge uitschakelen op afstand

Horloge weergave instellingen, helderheid display etc.

Accu bespaar mode, accu status bekijken

De horloges hebben een stand-by tijd van maar liefst 48-72 uur.

Kosten APP + Webplatform € 9,95 per jaar. Eerste jaar gratis.

-

Onze APP is geschikt voor iOs en Android smartphones. Daarnaast kun je gebruik maken van ons GPS webplatform zodat je ook via een PC, laptop of tablet kun meekijken. Het gebruik van de APP en Webplatform is de eerste 12 maanden gratis, en kost daarna € 9,95 per jaar. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders op het gebied van GPS oplossingen. Daarnaast werken onze producten op een Nederlandse server, met een Nederlandse APP, en Webplatform. De software en hardware zijn door onszelf ontwikkeld en op de markt gebracht. Onze producten zijn stabiel en betrouwbaar.

De BELIO©TOUCH werkt met de volgende providers:

KPN, Vodafone, en Simyo. (België: Proximus Pay & Go)

Ons advies, koop eerst een prepaid simkaart. U kunt deze mee bestellen via onze webwinkel.(KPN)

Waterdicht?

Het horloge is IP67 waterdicht. Spat en regenwater is geen probleem voor dit horloge. U kunt niet met het horloge gaan zwemmen.

Garantie

Op uw horloge zit 12 maanden garantie. Deze garantie zit met name op de technische werking van het product, en niet op de slijtgevoelige onderdelen.

Uitgezonderd van garantie zijn:

– Verbruiksonderdelen, zoals batterijen of beschermlagen die in de loop van de tijd slijten, tenzij het defect optrad wegens een materiaal- of fabricagefout.

– Schade door foutief opladen, b.v. met een 5V 2A 220V smartphone lader.

– Cosmetische schade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot krassen, deuken, gebroken plastic aan poorten en afgescheurde bandjes

– Schade veroorzaakt door gebruik in combinatie met een ander product niet door BELIO geleverd.

– Schade veroorzaakt door een ongeval, verkeerd gebruik, misbruik, vloeistof, water, brand, aardbeving of andere externe oorzaken.

– Schade veroorzaakt door ander gebruik van het product dan wordt beschreven in de gebruikershandleidingen, technische specificaties en andere gepubliceerde richtlijnen voor het product;

– Schade veroorzaakt door foutief uitgevoerde services ( b.v. updates)

– Beschadigingen als gevolg van natuurlijke slijtage van het product.

Verzending 

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een separate e-mail met de verzendbevestiging inclusief uw persoonlijke track & tracénummer en de verwachte afleverdatum. U kunt uw zending volgen via de website van PostNL. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag nogmaals bij u aangeboden. Bent u dan nogmaals niet thuis, dan wordt uw bestelling bij het dichtstbijzijnde PostNL depot afgeleverd. Hier kunt u de bestelling vervolgens zelf afhalen. Neem dan wel uw identiteitskaart of paspoort mee ter controle

Aankoop waarschuwing

Er worden via andere websites in binnen en -buitenland soortgelijke horloges aangeboden. Deze GPS horloges hebben geen enkele associatie met onze BELIO© series. Onze BELIO© GPS horloges voor kinderen worden op verzoek van ons, en met een speciale productie instructie geproduceerd zodat deze goed functioneren op het Europese telecom netwerk. Veelal werken de "grijze import" modellen niet op het Nederlandse GSM netwerk, en krijgt u hierbij ook geen support. Bij GPS4KIDS-BELIO© koopt u een kwaliteitsproduct. Werking op onze eigen Nederlandse server, APP, en GPS web platform. 

BELIOTOUCH

Disclaimer

Wij hebben geprobeerd uw een zo goed mogelijk en actueel beeld te geven van ons product. Het kan voorkomen dat door welke reden dan ook het product functioneel is gewijzigd. Veelal betreffen dit technische verbeteringen. Aan deze informatie en omschrijvingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. GPS4KIDS is een onderdeel van Handelsonderneming Hoekstra te Heeg. Geregistreerd onder KVK nummer 52268845 te Leeuwarden.

Reviews