OAXIS S1 WATCHPHONE 3G GPS - BLAUW KINDERHORLOGE

OAXIS-S1-BLAUW

Nieuw product

Verzendkosten

: Gratis verzending
Verzending via : PostNL
Garantie : 12 Maanden
Support : E-mail support 
Netwerk :  KPN - Vodafone -Simyo  2G en 3G
Actie :
Certificering : CE + FCC
Geschikt vanaf : 6 jaar en ouder
Merk : OAXIS®

Meer details

Levertijd 1 - 3 werkdagen

89,00 € incl. BTW

-50,00 €

139,00 € incl. BTW

Meer informatie

OAXIS S1 BLAUW GPS HORLOGE VOOR KIND - WATCHPHONE

-

-

OAXIS S1 WATCHPHONE GPS horloges voor kinderen zijn verkrijgbaar in 3 coole kleuren: Zwart, Roze, en blauw. Oaxis is een kwaliteitsmerk uit Korea, en staat bekend om zijn fraaie design en hoge kwaliteit, met een simpele werking. Deze GPS kinderhorloges zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.  De Nederlandse Watchphone S1 APP is beschikbaar voor iOs en Android smartphones. De toestellen zijn zeer gemakkelijk in de bediening, evenals de APP. 

-

YOUTUBE PRODUCT VIDEO KLIK HIER

DISPLAY

-

De OAXIS S1 Watchphone is voorzien van een 1.54 inch ( 32x32mm) touch screen. Je kunt kiezen uit diverse achtergronden met diverse kleuren en stijlen. Voor iedereen zijn eigen stijl. Het swipen gaat soepel en gemakkelijk bij deze toestel. Er is veel aandacht en zorg besteed aan dit model en de kwaliteit ervan, dat kun je als gebruiker zien en voelen. 

-

De WATCHPHONE S1 wordt geleverd met een Nederlandse APP, geschikt voor IOS en Android smartphones. Je kunt de APP gewoon downloaden vanuit de APP stores of via de QR code die we op de handleiding hebben gezet. Gemakkelijker kan het niet. Maak een hoofdaccount aan, koppel je Watchphone S1 aan je account, en je bent klaar in 5 minuten. Je kunt zoveel GPS horloges aan je hoofdaccount toevoegen als je zelf wilt. Superhandig als je meerdere kinderen hebt. Hieronder enkele screenshots van de OAXIS Watchphone S1 APP.

-

-

 

 

GPS Horloge voor kinderen met Nederlandse veilige app OAXIS S1 Watchphone APP interface Kinderhorloge met GPS volgfunctie en traceren

-

-

Voor wie?

-

De OAXIS WATCHPHONE S1 is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Eigenlijk tot het moment komt dat je kind zelf een mobiele telefoon krijgt is de S1 de een geschikte oplossing.

-

TIP: BESTEL ER DIRECT EEN KPN SIMKAART BIJ ONDERAAN OP DEZE PAGINA. WIJ HEBBEN HIER ZEER GOEDE ERVARINGEN MEE. ANDERE PROVIDERS DIE OOK KUNNEN ZIJN: VODAFONE OF SIMYO.

-

-

De installatie is super gemakkelijk | Klaar in 5-10 minuten

-

-

 1. Maak de Watchphone S1® klaar voor gebruik, en laad deze op.
 2. Download de Watchphone® APP
 3. Zet uw Watchphone S1®aan
 4. Maak een hoofdaccount aan in de APP
 5. Koppel uw Watchphone S1 GPS horloge aan uw account
 6. Vul nu alle telefoonnummers in, b.v. 0612345678
 7. Vul de naam van uw kind in, upload een foto indien gewenst
 8. KLAAR!

-

-

Technische specificaties

-

 • Afmeting display 32x32mm.
 • Gewicht 53 gram
 • Bandlengte 150 tot 180mm
 • Frequentie GSM/GPRS 850 – 1900 – 900 1800Mhz
 • Opladen via USB kabel [meegeleverd]
 • Micro simkaart (Middelste formaat)
 • LBS – UMTS positionering: Ja
 • GPS positionering: Ja
 • WIFI positionering: Ja
 • Datum en tijdweergave: Ja (digitaal)
 • Alarm
 • Adressenboek voor 5 telefoonnummer + 3 SOS nummers
 • Accu 600 MAH
 • Stand-by tijd 60 uur, zonder gebruik
 • Werktijd  1 Dag. Advies: Iedere avond bijladen, net zoals uw eigen smartphone.

TIP: Laad je WATCHPHONE S1® iedere avond 30-45 minuten op via de meegeleverde USB kabel.

-

-

Wat moet je nodig meer weten over de OAXIS WATCHPHONE S1® ?

-

-

De WATCHPHONE S1® is een van de betere GPS horloges welke je kunt kopen in Nederland. Dit model zal je ook niet snel ergens anders tegen gaan komen. Het toestel werkt op basis van het bekende Android besturingssysteem en kan updates via de *FOTA uitvoeren. (* op afstand, draadloos). Deze GPS kinderhorloges werken met 2G en 3G GSM netwerken. Wij adviseren u om een prepaid simkaart van KPN te gebruiken. ( Of Vodafone en SimYo). Geen budget providers gebruiken bij smartwatches, want deze werken niet! 

-

BEVEILIGING

-

De WATCHPHONE APP en server zijn SSL en DES128 Encypted. Producent OAXIS en wij van GPS4KIDS houden dit nauwlettend in de gaten en voeren regelmatig beveiligingsupdates uit.

Belangrijk om te weten: De OAXIS WATCHPHONE® is IP65 waterdicht. Dit betekend stof, regen en spatwaterdicht. JE KUNT ER NIET MEE GAAN ZWEMMEN!

-

-

Dekking

-

-

De OAXIS WATCHPHONE® werkt door heel Europa, zolang je maar een simkaart gebruikt met belminuten en internet toegang. Voordat u naar het buitenland vertrekt moet u dit altijd even controleren. Vergelijk het met uw eigen mobiele telefoon. Uw WATCHPHONE® werkt met de volgende providers: KPN, Vodafone, en Simyo. Werking met andere providers dan genoemd kunnen wij niet garanderen. In Belgie werken ze met de herlaad kaarten van Proximus Pay and Go

Support

Wij vinden support erg belangrijk. We begrijpen dat niet iedereen technisch is aangelegd, en dat klanten soms vragen hebben over de werking van onze producten. Hiervoor hebben we dan ook een veel gestelde vragen pagina gemaakt. Mocht er toch niet uitkomen dan kunt een ticket aanmaken via onze online ticketsysteem. U krijgt dan binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag.

Garantie

Op al onze producten zit een garantietermijn van 12 maanden. Buiten de garantie vallen:

 • Glaswerk
 • Accu
 • Bandje
 • Waterschade
 • De oorzaak van het defect is te wijten aan het gebruik van niet-originele GPS4KIDS/BELIO producten. Bijvoorbeeld 220v laders van uw smartphones.

Mocht er per abuis toch iets kapot gaan, dan kunnen wij uw OAXIS WATCHPHONE tegen scherpe tarieven repareren. Wij hebben van alle modellen reserve onderdelen op voorraad.

Doosinhoud

 • WATCHPHONE S1®
 • USB Laadkabel + Dock
 • Handleiding ( Engels - Maar plaatjes spreken voor zich)

-

Verzending 

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een separate e-mail met de verzendbevestiging inclusief uw persoonlijke track & tracénummer en de verwachte afleverdatum. U kunt uw zending volgen via de website van PostNL. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag nogmaals bij u aangeboden. Bent u dan nogmaals niet thuis, dan wordt uw bestelling bij het dichtstbijzijnde PostNL depot afgeleverd. Hier kunt u de bestelling vervolgens zelf afhalen. Neem dan wel uw identiteitskaart of paspoort mee ter controle

Aankoop waarschuwing

Er worden via andere websites in binnen en -buitenland soortgelijke horloges aangeboden. Deze GPS horloges hebben geen enkele associatie met onze KIDWATCH series. Onze KIDWATCH GPS horloges voor kinderen worden op verzoek van ons, en met een speciale productie instructie geproduceerd zodat deze goed functioneren op het Europese telecom netwerk. Veelal werken de "grijze import" modellen niet op het Nederlandse netwerk, en krijgt u hierbij ook geen support. Bij GPS4KIDS koopt u een kwaliteitsproduct.

GPS Horloges voor kinderen met WIFI

GPS4KIDS: Weet waar je kind is, een veilig idee.

Disclaimer

Wij hebben geprobeerd uw een zo goed mogelijk en actueel beeld te geven van ons product. Het kan voorkomen dat door welke reden dan ook het product functioneel is gewijzigd. Veelal betreffen dit technische verbeteringen. Aan deze informatie en omschrijvingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. GPS4KIDS is een onderdeel van Handelsonderneming Hoekstra te Heeg. Geregistreerd onder KVK nummer 52268845 te Leeuwarden.

Inhoud

Reviews