KIDSAFE KINDER GPS HORLOGE TELEFOON - GROEN

KIDSAFE-GROEN

Nieuw product

Verzendkosten

: Gratis verzending
Verzending via :
Garantie : 12 Maanden
Waterdicht : IP 65
Netwerk : KPN + Vodafone + Simyo
APP : iCare - SSL 128 Encryptie beveiliging
Certificering : CE 
Geschikt vanaf : 4 jaar en ouder
Merk : BELIO®

Meer details

Levertijd 1 - 3 werkdagen

129,00 € incl. BTW

Meer informatie

KIDSAFE iCARE - GPS HORLOGE VOOR KIND - GROEN

-

-

VEILIG GPS KINDERHORLOGE, MET ANALOGE EN DIGITALE KLOKWEERGAVE, BELFUNCTIE, GPS EN WIFI ASSIST

-

-

De KIDSAFE® iCare GPS horloges zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Uniek aan deze toestellen is dat ze zowel een digitale als ook een analoge klokweergave hebben. Houd de middelste knop voor 2 seconden ingedrukt, en de weergave wordt aangepast. 

-

Het KIDSAFE® iCare APP platvorm is ontwikkeld door de engineers van de BELIO GPS toestellen. De interface is simpel en gebruikersvriendelijk. Daarnaast is de communicatie tussen het horloge, APP, en server SSL beveiligd met een 128 digit encryptie, en voldoet deze reeds aan de EU wetgeving voor data en privacy bescherming. 

-

De KIDSAFE® GPS kinderhorloges zijn simpel te bedienen door uw kind. Met 1 druk op de knop kan uw kind bellen, en opnemen met het toestel. De horloges zijn voorzien van een HIFI speaker waardoor deze glashelder klinken. 

-

Via de iCare APP van KIDSAFE® kunnen ouders tot 15 telefoonnummers invoeren waarmee het kind kan communiceren. Onbekende telefoonnummers kunnen het toestel niet bereiken.

-

Ouders kunnen diverse veiligheidszones instellen via de APP. Gaat je kind buiten de zone of in een zone, dan krijg je een SMS op je telefoon met de locatie. Ook kunnen ouders schooltijden instellen zodat het horloge niet actief is in deze periode.  Het KIDSAFE® GPS horloge heeft geen meeluisterfunctie meer. De verwachting is dat deze functie in de gehele EU verboden wordt in 2018. Dit geld voor alle GPS kinderhorloges, ongeacht het merk of type.

-

Waterdichtheid

-

De KIDSAFE® GPS kinderhorloges zijn IP65 Waterdicht. Dit betekend spat en -regenwaterdicht. Zwemmen is dus niet mogelijk met deze GPS horloges. De verwachting is dat de eerste 100% waterdichte GPS kinderhorloges in 2019 / 2020 op de markt komen. Uiteraard houden wij deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten.

-

APP iCare:

iCare APP voor KIDSAFE GPS horloge Hoofdmenu iCare APP GPS kinderhorloge KIDSAFE icare instellingen GPS horloge KIDSAFE

Bestellen

-

U kunt de KIDSAFE® GPS horloges direct bij ons bestellen, maar ook via o.a. Bol.com. 

-

Dekking

-

-

De KIDSAFE® werkt wereldwijd, zolang je maar een simkaart gebruikt met belminuten en internet toegang. Voordat u naar het buitenland vertrekt moet u dit altijd even controleren. Vergelijk het met uw eigen mobiele telefoon. Uw KIDSAFE® werkt met de volgende providers: KPN, Vodafone, en Simyo. Werking met andere providers dan genoemd kunnen wij niet garanderen.

-

Support

Wij vinden support erg belangrijk. We begrijpen dat niet iedereen technisch is aangelegd, en dat klanten soms vragen hebben over de werking van onze producten. Hiervoor hebben we dan ook een veel gestelde vragen pagina gemaakt. Mocht er toch niet uitkomen dan kunt een ticket aanmaken via onze online ticketsysteem. U krijgt dan binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag.

Garantie

Op al onze producten zit een garantietermijn van 12 maanden. Buiten de garantie vallen:

  • Glaswerk
  • Accu
  • Bandje
  • Waterschade
  • De oorzaak van het defect is te wijten aan het gebruik van niet-originele GPS4KIDS/BELIO producten. Bijvoorbeeld 220v laders van uw smartphones.

Mocht er per abuis toch iets kapot gaan, dan kunnen wij uw KIDSAFE® tegen scherpe tarieven repareren. Wij hebben van alle modellen reserve onderdelen op voorraad.

Doosinhoud

  • KIDSAFE® GPS HORLOGE
  • USB Laadkabel
  • Schroevendraaier
  • Handleiding Engels + QUICK START Nederlands.

Reviews