Veel gestelde vragen GPS4KIDS

Hieronder vind u een verzameling van vragen en antwoorden die wij regelmatig krijgen. Staat u vraag of antwoord er niet bij, neem dan contact op met ons.

-

Wat is jullie levertijd?

Veelal 1 a 2 werkdagen

-

Welke garantie bieden jullie?

Op alle toestellen zit 1 jaar garantie.

-

Hoe nauwkeurig is GPS?

GPS horloges hebben altijd een tolerantie van 1 tot 25 meter. Dit heeft te maken met de omgeving, het weer, en objecten die straling hebben

-

Is BELIO jullie eigen merk?

Ja, BELIO is een eigen geregistreerd merk bij het BOIP merken register

-

Hoe werkt het met WIFI op de GPS kinderhorloges?

Onze horloges zijn voorzien van een WIFI ontvanger, deze zoekt automatisch naar routers en hotspots. U heeft hier geen omkijken naar. Als de GPS horloges binnen zijn pakken ze deze vanzelf op zodat u ook binnenshuis de positie kan controleren. GPS signalen komen namelijk slecht door binnenshuis.

-

Zijn jullie horloges veilig?

Alle GPS horloges voor kinderen die wij verkopen werken op Europese servers, en vallen onder de Europese wetgevingen. Dit in tegenstelling tot de goedkope Chinese kinderhorloges die op veilingwebsites, dagdeal, en b.v. Aliexpress te koop ziet staan. Deze werken namelijk op onbeveiligde server die overvol zijn, en functioneren met slechte Chinese APP's zoals Setracker die ook nog eens onbeveiligd zijn. 

-

Onze BELIO©TOUCH GPS horloges werken op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam. Ook de APP en het GPS webplatform voor PC en Tablet zijn Nederlands, stabiel en betrouwbaar.

-

Welke gegevens verzamelen jullie?

Wij verzamelen uitsluitend gegevens die nodig zijn om het horloge te laten functioneren. Dit zijn:

  • ID nummer toestel
  • IMEI nummer toestel
  • SOS telefoonnummers
  • Telefoonnummer van de simkaart in horloge
  • GPS, WIFI en GRPS positie  ( beperkte opslag ivm routehistorie

Daarnaast staan uw uw naam en adres in het bestand van onze webwinkel. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te verzenden. Op verzoek kunnen wij alle gegevens verwijderen door onze privacy officier. Stuur hiervoor een e-mail met uw bestelnummer, gegevens.

-

Hanteren jullie de Europese wetgevingen zoals AVG?

Ja, wij zijn een Nederlands bedrijf, en vallen onder de Nederlandse wetgeving.

-

Waarom zou ik bij jullie bestellen?

Wij zijn een professioneel bedrijf met medewerkers die al 7 jaar ervaring hebben met GPS horloges voor kinderen en ouderen. Wij kennen de markt, en weten wat goed en niet goed is. Wij doen dit er niet even bij als extra handel, maar het is voor ons fulltime werk. Daarnaast hebben we met BELIO©TOUCH ons eigen GPS platform gemaakt op Nederlandse bodem, met een stabiel en betrouwbaar platform.

-

Waarom moet ik KPN, Vodafone, of Simyo gebruiken?

Deze providers zijn volop bezig met iOt en ondersteunen 2G. 2G is nodig om uw horloge te laten functioneren m.b.t. de GPS en WIFI positionering. 2G wordt veel gebruikt in Europa door overheden, b.v. in bruggen, verkeersborden, maar denk ook aan mobiele pin apparaten in de horeca, deze werken allemaal met 2G. 2G is stabiel en zuinig.

-

Wanneer komt er een 100% waterdicht GPS horloge voor kinderen?

De verwachting is in 2020. Onze BELIO©TOUCH is al IP67 waterdicht. Deze kan onderwater tot 1 meter diep tot 20 minuten. Ons advies: Niet doen, waarom het risico lopen op waterschade. 

-

Wat is LBS positionering?

Als GPS horloges geen GPS of WIFI signalen hebben, schakelen deze over op LBS. Het horloge doet dan een driehoeksmeting op basis van 3 UMTS masten. Deze manier van positioneren wordt steeds beter in Nederland, maar is nog niet 100% betrouwbaar. Bij de BELIO©TOUCH kunt u deze optie ook uitschakelen. 

-

Ik kan mijn kind niet meer bereiken?

In 99% van de gevallen ligt dit aan de simkaart. Of het saldo is op, of er is geen bereik. Controleer dit altijd eerst voordat u contact opneemt met ons. 

-

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dat kan, neem hiervoor contact op met ons, dan zetten wij uw bestelling klaar op de Draei 16-o in Heeg. Bezoek alleen op afspraak. 

-

Werken jullie horloges door heel Europa?

Ja, onze GPS horloges werken door heel Europa, ook ideaal voor op vakantie dus.

-

Hoe kan ik jullie bereiken?

Via e-mail verkoop@gps4kids.nl. Heeft u dringend hulp nodig, zet dan uw telefoonnummer erbij, dan bellen wij u. 

-

-