BLOG GPS4KIDS

-

--fdf-

01-11-2021

-

-

Best getest en mooiste GPS kinderhorloge: ProKids66-

-

PROKIDS66 4G SMARTWATCH VOOR KINDEREN

-

-

Deze week starten we met de verkoop van de Prokids66 GPS horloges voor kinderen. Dit kinderhorloge is internationaal ons meest verkochte en tevens als best geteste GPS horloge voor kinderen. 

-

Waarom ?

-

De ProKids66 is een stijlvol en stoer GPS kinderhorloge voor kids v.a. 6 jaar en ouder. Het model is in samenwerking met onze producent ontwikkeld, en de smartwatch interface (menu's ) zijn door onszelf gemaakt, evenals de complete software waarmee het horloge werkt. Hier zijn we supertrots op! 

-

Alle populaire functies aanwezig!

-

We sommen ze even voor je op:

-

 • Werking via 4G GSM & Datanetwerk, vrijwel alle providers hebben we toegevoegd
 • Gratis Nederlandstalige APP voor iOS & Android, zonder abonnementskosten, APP hebben wij in beheer
 • Live GPS positionering, je weet binnen enkele seconden waar je kind & horloge zijn
 • Europese werking
 • Bellen, gebeld worden, SOS bellen, Videobellen, Spraakberichten, tekstberichten etc. 
 • Routehistorie bekijken tot 3 maanden terug
 • Horloges werken met VoLTE, super helder geluid dus, uniek.
 • Stappenteller, calorie meter, afstandmeting
 • Foto's maken en verzenden
 • En nog veel meer 

-

-

De ProKids66 is nu tijdelijk leverbaar voor € 99 incl. verzending. De normale prijs is € 109.- Wacht niet te lang met bestellen, want de eerste batches zijn zeer beperkt. ( enkele honderden ) De verwachting is dat de prijzen verder zullen stijgen door enorme chip en grondstof tekorten de komende maanden. Houd hier rekening mee, dus wacht niet te lang met bestellen.

-

-

01-10-2021

-

-

4G SOS KINDERHORLOGES EN SMARTWATCHES BELIO©

-

-

-

De tijd van 2G GPS SOS kinderhorloges komt ten einde. Het merendeel van de providers hebben reeds zowel het 2G als 3G netwerk uitgeschakeld, en werken nu met 4G en 5G. KPN garandeert nog een werking tot mei 2025, en daarna is het gebeurd zoals het nu staat. Echter kunnen zaken tussendoor snel veranderen, ook bij KPN, dus tijd voor actie.

-

Afgelopen jaar zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van 4G SOS kinderhorloges & smartwatches v.a. 6 a 7 jaar en ouder.  We moesten rekening houden met veel elementen zoals:

-

 • De grote van de 4G kinderhorloges. Ze zijn groter dan de traditionele 2G series
 • Het maken van een nieuwe, en zelf ontwikkelde app
 • Het bouwen van een Europese cloud server bij AmazonAWS te Duitsland ( Wij verkopen internationaal inmiddels )

-

Inmiddels zijn we zover dat de eerste 4G smartwatches online staan in onze webwinkel: de ProKids28.

-

Een supergaaf GPS SOS kinderhorloge al zeggen we het zelf. Voorzien van de laatste beveiligingstechnieken, eigen firmware gebouwd op Android OS, met HD video en -fotocamera, VoLTE spraaktechniek, werkend via 4G GSM en datanetwerk. De ProKids28 GPS smartwatches werken met vrijwel alle Nederlandse en Belgische GSM providers. In Nederland o.a. met KPN, Vodafone, Simyo, Lebara, t-Mobile, Aldi Mobiele, Hollands Nieuwe, Ben etc. In België werken de horloge met o.a. Base, TeleNet, en Proximus.

-

Binnenkort ( November / December ) releasen we nog meer nieuwe 4G GPS kinderhorloges. 

-

Tot ziens

-

BELIO© GPS SOS KINDERHORLOGES NU € 89

-

-

De komende weken kunt u de BELIOTOUCH SOS GPS kinderhorloges bestellen voor slechts € 89 incl. verzending. U koopt hiermee een supergaaf SOS telefoon horloge voor uw kind waar u zelf ook veel plezier van heeft. Hoe fijn is het om even te bellen met je kind of alles goed gaat, of gewoon om te vragen dat je kind thuis moet komen om te eten. Via het horloge kun je meerdere telefoonnummers instellen voor je kind. Deze telefoonnummers kunnen dan ook het horloge bereiken, en onbekende telefoonnummer worden standaard geweigerd door onze firewall. 

-

Onze BELIO GPS smartwatches voor kinderen werken op onze eigen Nederlandse server die in Amsterdam staat. Hiermee blijven uw gegevens in Nederland, en worden deze niet gedeeld met andere mensen zoals bij de goedkopere GPS kinderhorloges die elders op het internet staan. Dit is belangrijk voor u als consument om te weten. In Nederland zijn slechts 2 of 3 bedrijven die werken met een eigen Nederlandse server. De overige aanbieders, veelal met gps horloges die tussen de €30 en € 80 kosten werken op Aziatische servers. Wat gebeurd er met uw data, geen idee. Koop daarom een Nederlands GPS kinderhorloge, een BELIO.

-

Als u besteld, dan bezorgen wij uw BELIO binnen 1 a 2 werken gratis via PostNL. Tip, bestel er direct een KPN prepaid simkaart bij. Wij verkopen deze ook in onze webwinkel. 

-

GPS KINDERHORLOGES - VEILIG IDEE VOOR KIND EN OUDERS

-

-

GPS Horloges voor kinderen zijn er in vele soorten, merken en types. Meestal zo rond de leeftijd vanaf 6 jaar en ouder wordt het tijd om na te denken om een GPS kinderhorloge aan te schaffen, of niet. Bij GPS4KIDS bent u aan het juiste adres voor een leuke smartwatch voor uw kind. 

-

Onze BelioTouch smartwatches zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Onze GPS horloges werken met onze eigen Nederlandse BelioTouch app, die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld. Daarnaast werken onze GPS kinderhorloges op een Nederlandse server die in Amsterdam staat. Het merendeel van de GPS kinderhorloges die u elders op het internet ziet staan werken met Chinese app zoals Se-tracker of Russische apps. Wil je dit als consument en ouder? Met de aankoop van een BelioTouch GPS kinderhorloges weet je in ieder geval dat je gegevens in Nederland blijven, en worden beheerd door een Nederlands bedrijf, zonder tussenkomst van derden. Een veilig idee, voor ons, en maar vooral voor u als consument.

-

Zodra onze GPS kinderhorloges naar buiten gaan pakken ze GPS signalen op vanaf een satelliet. Hoe meer satellieten er beschikbaar zijn, hoe nauwkeuriger de positie. De nauwkeurigheid hangt ook weer af van het weer, de omgeving (b.v. hoge gebouwen, flats) en eventuele storingen van buitenaf zoals zendmasten, of andere elektronica. Over het algemeen kun je buiten een tolerantie aanhouden van 1 tot 30 meter voor GPS. 

-

Als GPS horloges voor kinderen binnen zijn, dan kunnen ze geen GPS signalen ontvangen. Gevolg hiervan is dat GPS horloges dan geen afwijken. Qua positionering schakelen ze dan automatisch over naar LBS statisch. Dit is een alternatieve methode van positioneren o.b.v. UMTS zendmasten. Het GPS horloge doet dan een driehoeksmeting, en berekend de positie. Ervaring leert dat deze manier van tracking doen een tolerantie heeft van 10 tot 1km. Beter is dus om de filter LBS in te schakelen via de app, zodat het horloge WIFI positionering weergeeft zodra het binnen is. Alle GPS kinderhorloges zijn namelijk voorzien van een WIFI sensor, en herkennen automatisch WIFI hotspots. 

-

Heeft u nog vragen over onze producten en diensten, mail gerust naar verkoop@gps4kids.nl.

-

-

09-10-2019

-

-

GPS HORLOGES VOOR KINDEREN: BELIO© UPDATES

-

-

GPS Smartwatches en horloges, we zijn er maar druk mee. De laatste weken waren chaotisch, veel updates, en veel server onderhoud. Met de komst van o.a. iOS13 voor de iPhones moesten we de nodige aanpassingen doen, en tegelijkertijd maken we onze systemen klaar voor enkele nieuwe GPS horloges. Momenteel hebben we nog een kleine bug die we moeten maken, en deze heeft betrekking op de WeTalk spraakberichten in iOS13.x.x. Gebruikers horen namelijk een ruis voor het versturen van een spraakbericht. Het probleem is bekend bij ons, dus zullen we dit zeer snel oplossen middels een update. 

-

Overig nieuws

-

We zijn reeds gestart met de implementatie van 4G GPS kinderhorloges. Deze ontwikkeling gaat hard, en zal in de toekomst veel voordelen bieden op het gebied van positionering. Met name de snelheid van het traceren welke nu rond de 5 tot 10 seconden ligt, zal toenemen tot zeker 5 seconden. Daarnaast kunnen er gemakkelijk foto's en video's verzonden worden via deze horloges. Welke functies we allemaal gaan ondersteunen is nog niet duidelijk, maar dat we er mee bezig zijn is een feit. 

-

Verder gaan wij de verkoop van onze BELIO©TOUCH SENIOREN horloges beeindigen. De reden hiervoor is beperkte beschikbaarheid vanaf onze producent, en een koerswijziging van ons bedrijf naar andere markten. Hieronder leest u meer over deze koerswijziging.

-

GPS Trackers voor boten, watersport, scooters en andere voerrtuigen

-

Naast GPS horloges voor kinderen en ouderen werken we ook aan nieuwe GPS trackers voor boten, auto's en scooters.  De vraag naar deze volgsystemen neemt toe, en er is ook veel belangstelling vanuit verzekeraars. Binnenkort gaan we de eerste GPS trackers plaatsen op onze website, en via www.belio.nl 

-

Tot de volgende keer!

BELIO©

-

-

26-08-2019

-

-

GPS HORLOGE KIND - STAPPENTELLER FUNCTIE

-

-

GPS horloge voor kinderen met stappenteller en route historie Werking stappenteller op GPS kinderhorloge BELIOTOUCH Instellingen stappenteller op GPS kinderhorloge

-

-

Hoe werkt de stappenteller op het BELIO©TOUCH GPS kinderhorloge?

-

-

Onze GPS horloges voor kinderen van ons eigen merk BELIO©TOUCH zijn uitgerust met een indicatieve stappenteller. Dit is leuk voor uw kind maar ook voor pappa en mamma. Hoeveel stappen hebben we gemaakt, en hoeveel meter hebben we gelopen? Je kunt het nakijken in het menu "stappenteller". 

-

Ga via menu "meer" naar "stappenteller. Je komt nu in het menu met de 3 gekleurde balken. Paars zijn de stappen, groen is het aantal calorieën, en oranje staat voor het aantal meters dat je hebt geloppen.

-

Via de menu (middelste plaatje) open je de stappenteller functie via het "tandwiel" icoontje rechtsboven in het scherm. Druk hierop, en krijgt het menu te zien voor de instellingen. (meest rechtse plaatje). 

-

Stel de onderstaande instellingen in:

-

1. Periode.

-

Hier stel je de tijd in dat de stappenteller op het GPS kinderhorloge actief moet zijn. Bijvoorbeeld tussen 14:00 - 18:00 uur.

-

2. Stap CM

-

Hier vul je de gemiddelde staplengte in van 1 voetstap. Meestal varieert dit tussen de 40 en de 60 centimeter. 

-

3. Gewicht in kg

-

Hier vul je het gewicht van het kind in.

-

4. Aan / uit knop stappenteller inschakelen.

-

Schakel de stappenteller functie in met deze knop. Let op: Doe dit alleen als het horloge inschakelt is.

-

De stappenteller op het horloge is nu actief.

-

Pak het horloge er nu even bij, en swipe naar het menu stappenteller. Je zult zien dat het menu stappenteller nu actief is, en stappen gaat tellen. Denk er wel om, het blijf een indicatie. 

-

De resultaten worden om de 10 minuten doorgezet naar de app. Je krijgt deze te zien in het tweede menu, zie middelste plaatje. Je kind kan via het menu stappenteller op het GPS horloge ook zelf zien hoeveel stappen er zijn gezet. 

-

Tot de volgende keer

Team BELIO©

-

-

08-08-2019

-

-

SUPPORT BEREIKBAAR TIJDENS VAKANTIE - NIEUWS

-

-

Van 08.08.2019 tot en met 22.08.2019 is ons bedrijf beperkt geopend. Onze support is gewoon bereik via verkoop@gps4kids.nl of via support@belio.nl. Reparaties etc. zullen na 22.08.2019 opgepakt worden.

-

Overig nieuws

-

Wilt u tijdens onze vakantieperiode toch snel een GPS kinderhorloge bestellen? Doe dit dan via Bol.com. Onze BELIO GPS horloges liggen daar op voorraad, en worden binnen 24 uur geleverd.

--

12-06-2019

-

-

BELIO GPS KINDERHORLOGE UPDATES

-

-

Het is momenteel erg druk bij ons bedrijf! Steeds meer mensen en bedrijven weten de weg naar ons bedrijf en producten te vinden. Een positieve ontwikkeling, bij een snel groeiend bedrijf. Momenteel werken wij met slechts 2 vaste personeelsleden, en 2 vaste freelancers op het gebied van ICT en veiligheid. Dit zal de komende jaren nog verder doorgroeien is de verwachting. Wist u dat wij naast GPS kinderhorloges ook iOt oplossing bedenken voor andere sectoren? Denk hierbij aan GPS oplossing voor de zorg, zee en -luchtvracht, en voor de transportsector. Binnenkort meer hierover.

-

Update stappenteller BELIOTOUCH

-

Onze huidige stappenteller krijgt binnenkort een update. Hier hoeft u niks voor te doen, dit gebeurd op de achtergrond via updates. We hebben gemerkt dat de huidige versie zo nu en dan hapert. Dit heeft te maken met het extra verbruik van de accu tijdens de inschakeling van de functie. Dit probleem is nu bekend, en we gaan dit binnenkort updaten. Ook het design en de layout gaan er wat anders (frissere look en feels) uitzien.

-

Upgrade server Amsterdam

-

Eind juni 2019 krijgt onze server een upgrade. Zie de homepage www.belio.nl voor de actuele tijd en datum dat ons systeem voor een korte tijd niet bereikbaar zal zijn. Wij plannen deze updates altijd in de avonduren, (hopelijk) als de kids slapen! Met de nieuwe upgrade zal het systeem nog sneller en stabieler worden.

-

-

Tot ziens en bedankt voor het lezen!

BELIO©

-

17-05-2019

-

-

Heeg, 16 Mei 2019

-

-

GPS HORLOGE KIND BELIO©TOUCH ZILVERLINE

-

-

GPS Tracker Kind Belhorloge met SOS knop en bellen

Sinds deze week zijn we gestart met de verkoop van een nieuwe kleur BELIO©TOUCH: Zilverline. Dit supergave GPS horloge is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het GPS kinderhorloge is afgewerkt met een hoogglans kunststof in een zilverkleur. Qua functies en mogelijkheden is het GPS horloge identiek aan de overige BELIO© toestellen.

-

Wat kun je ermee?

-

- SOS Bellen

- Gewoon bellen vanuit het adressenboek

- Gebeld worden door pappa en mamma

- Spraakberichten versturen

- GPS live positie weergave

- WIFI assist module voor binnenshuis

- Werking op onze Nederlandse app en server

- PC Webdesktop platform beschikbaar

- Werkt met KPN en Vodafone ( Vrije provider keuze )

- Route historie bekijken 

- GPS horloge heeft een analoge en digitale klokweergave

- Wekker functie

-

-

Kostenplaatje

-

Al onze BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges werken met de providers KPN en Vodafone. GPS horloges gebruiken belminuten voor het bellen, en data/internet voor het doorsturen van de GPS positie. Het data/internet verbruik is ca. 50MB per maand, of te wel: Zeer zuinig. Ons advies is om een prepaid simkaart van KPN erbij te bestellen via onze webwinkel. Deze simkaarten bevatten €10 prepaid /internet. (Beide opties vanuit 1 bundel) De prepaid simkaarten van zowel KPN als Vodafone werken door heel Europa.

-

Het gebruik van onze APP en Desktop platform is het eerste jaar gratis. Na 11 maanden krijgt u een melding via de APP om uw account te verlengen. De kosten hiervoor bedragen €10 per jaar, per horloge ID. Hiervoor krijgt u een stabiel product met Nederlands datamanagement. 

-

Tot de volgende keer!

-

Heeg, 8 Mei 2019

-

-

GPS KINDERHORLOGE BELIO©TOUCH: EUROPESE WERKING

-

-

GPS kinderhorloge werking in buitenland

-

-

Onze BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen en ouderen werken door heel Europa, en zijn dus superhandig om mee te nemen op vakantie! Check voordat je gaat of er voldoende data op je simkaart staat, en dat de roaming ingeschakeld is. De rest gaat vanzelf!

-

Wist u dat: Onze BELIOTOUCH GPS horloges maar 30 tot 50MB per maand verbruiken aan data op basis van 24/7 online? Dit haalt u vrijwel nooit, dus hiermee is het horloge zeer zuinig qua data/internet verbruik. Daarnaast heeft u bij ons vrije provider keuze. U kunt zelf kiezen uit KPN of Vodafone. Deze 2 aanbieders hebben het beste GSM netwerk in Nederland, en een uitstekend partnernetwerk door heel Europa. Gebruik geen low-budget of andere providers, want hier hebben we slechte ervaringen mee. 

-

Overig nieuws:

-

Door de enorme vraag zijn wij door onze voorraad heen van bepaalde kleuren GPS horloges. Wij verwachten binnen 2 weken weer alles op voorraad te hebben.

-

Er komt binnenkort een nieuwe BELIO©TOUCH kleur bij: SilverLine.

-

We zijn druk bezig met het samenvoegen van 2 bedrijven: BELIO© & GPS4KIDS gaan verder onder de naam BELIO©.

-

Tot de volgende keer!

BELIO©

-

Heeg, 10 april 2019

-

-

BELIO©TOUCH GPS HORLOGES IP67 WATERDICHT

-

-

Waterdichte GPS horloges voor kids

-

-

Wist u dat onze BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen IP67 waterdicht zijn? Dit is op het moment de hoogste haalbare IP rating voor GPS kinderhorloges.

-

Wat betekend het?

-

- Waterdicht tot 1 meter diep

- Tot maximaal 30 minuten

- In stilstaand water

- Zand en stofdicht

-

-

Kan ik ermee gaan zwemmen?

-

-

Nee, dit adviseren wij niet. Even onderwater, of ermee douchen is geen probleem. Echter adviseren wij uw om niet met deze GPS kinderhorloges te gaan zwemmen. Waterschade valt namelijk niet onder de garantie, houd hier altijd rekening mee. Gewoon je handen wassen, regenwater, douchestralen etc. is geen enkel probleem voor dit horloge.

-

-

Overig nieuws

-

-

Vanwege de explosieve groei van ons bedrijf gaan we verder onder 1 naam: BELIO©. Dit is gemakkelijker voor iedereen, onszelf, de klanten, en met 1 naam de markt in. Een win-win situatie. 

-

Server upgrade

-

-

Daarnaast wordt onze server in Amsterdam voorzien van een upgrade, evenals onze Nederlandse app. Dit moeten we doen in verband met nieuwe veiligheidswetgevingen, en nieuwe GPS horloges met andere functies zoals live foto's verzenden vanaf je horloge. Onze app zal daarom op korte termijn een update krijgen. Bestaande klanten kunnen de app updaten via de Google Playstore of iOS appstore. Onze server zal op 30 april 2019 tussen 22:00-00:00 uur offline zijn. We gaan er vanuit dat alle kids dan al slapen :).

-

-

Heeg, 27 maart 2019

-

-

SOS Tracking horloge met GPS voor ouderen hulpmiddel

-

-

SOS HORLOGE VOOR OUDEREN MET GPS TRACKING: BELIO©TOUCH SENIOR

-

-

-

Update 1 april 2019: De GPS horloges voor ouderen met SOS noodknop zijn inmiddels te bestellen in de kleuren Zwart/Zwart en Wit/Rood via onze website. Klik hier. Nu tijdelijke introductieprijs € 129,- inclusief gratis verzending. Actie is geldig zolang de voorraad strekt.

-

Nieuw in ons assortiment is het SOS HORLOGE MET GPS voor ouderen: BELIO©TOUCH SENIOR. De afgelopen maanden hebben we veel verzoeken gekregen voor een GPS SOS horloge wat traceer is via GPS, en voorzien is van een grote SOS knop met grote cijfers en letters.  De firmware (Software) op deze nieuwe generatie ouderen horloges is door onszelf gemaakt en geschreven. De horloges zijn geschikt voor ouderen die hulpbehoevend zijn, en hiermee een stuk vrijheid terug krijgen. Denk hierbij aan ouderen met dementie, die toch zelfstandig naar buiten kunnen met dit horloge. De verzorgers kunnen altijd meekijken waar de cliënt is, en eventueel contact opnemen. Uiteraard kan de cliënt ook zelf contact opnemen door op de grote SOS noodknop te drukken.

-

De BELIO©TOUCH SENIOR is reeds te koop via onze partner Bol.com en zal binnen een paar dagen ook op onze website te koop zijn voor € 139,-. inclusief verzendkosten. Het GPS horloge werkt op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam, in combinatie met onze eigen Nederlandse app voor iOS en Android. Daarnaast hebben we een PC desktop platform beschikbaar zodat u ook via een PC of tablet mee kunt kijken naar het horloge. (ideaal voor bedrijven). U heeft het eerste jaar gratis toegang tot ons platform, en na 12 maanden kost het € 9,95 per horloge, per jaar. U krijgt automatisch een pushmelding in onze app voor het verlengen, dit werkt zeer gemakkelijk, en gaat allemaal online. 

-

SOS HORLOGE FUNCTIES

-

 • SOS Bellen
 • Gewoon bellen van en naar het horloge
 • Digitaal adressenboek
 • Hartslagmeting
 • Hartslagmeting op afstand via de app
 • Medicijnen reminder
 • Diverse alarmen
 • GPS Tracker
 • WIFI Assist module ingebouwd
 • Volume instalbaar
 • Grote cijfers en letters
 • Touchscreen
 • Grote SOS noodknop
 • Extra grote en dikke band, moeilijk af te doen
 • Stijlvol design, geschikt voor ouderen. (Ook 18+)
 • Helder geluid
 • Werking op onze Nederlandse server en app
 • Snel en betrouwbaar Nederlands datamanagement

-

-

OVERIG NIEUWS

-

-

GPS4KIDS wordt binnenkort BELIO© : Juridisch gezien waren we al een tijdje hetzelfde, zelfde kantoor, zelfde mensen, zelfde KVK nummer, niet handig, vinden wij ook.... Daarom voegen we alles samen en gaan we binnenkort verder onder 1 naam: 

-

Heeg, 20 maart 2019

-

-

BELIO© GPS KINDERHORLOGE - WEB DESKTOP PLATFORM UPDATE

-

-

Wist u dat wij ook een PC desktop platform hebben voor onze BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges? Iedere BELIO©TOUCH is naast de Nederlandse APP voor iOS & Android ook gekoppeld aan dit platform, zodat u ook via een PC, laptop of tablet snel kunt inloggen en mee kunt kijken waar uw geliefden zich bevinden.

-

Ons platform wordt gehost en onderhouden in Nederland, dit is een prettig idee voor u, maar ook voor ons. Vele soortgelijke bedrijven maken namelijk gebruik van Chinese onbeveiligde servers en diensten, waardoor er geen zicht meer is op uw gegevens. BELIO© is van A tot Z Nederlands.

-

Via ons desktop platform kun je als gebruiker meerdere GPS horloges ( binnenkort ook andere GPS trackers voor auto's en boten) live volgen via 1 scherm. Daarnaast kun je enkele commando's uitvoeren via het systeem zoals een routehistorie bekijken, of de positioneringsinstellingen wijzigen. Het systeem is oorspronkelijk bedacht voor onze zakelijke klanten, maar nu dus ook beschikbaar voor particulieren, of te wel: Iedereen met een BELIO©TOUCH GPS kinderhorloge. 

-

Waarom kiezen voor een BELIO©TOUCH GPS horloge?

-

De GPS horloges van BELIO©TOUCH zijn gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder, en werken door heel Europa. Buiten de EU kunnen onze horloges ook prima functioneren, echter moet u dan een lokale simkaart gebruiken. Gaat u op reis naar Thailand of Indonesië, neem dan even contact op met ons voor een advies. Dankzij ons wereldwijde GPS en GSM netwerk kunnen wij u adviseren welke provider u het beste kunt gebruiken. Binnen de EU werken onze GPS trackers en horloges prima met KPN of Vodafone. 

-

Daarnaast werken onze GPS trackers & GPS horloges op onze eigen server in Amsterdam. Waar u ook bent ter wereld, het horloge zal altijd verbinding maken met onze server. Daarnaast is onze Nederlandse APP voor iOS en Android ook overal ter wereld beschikbaar en toegankelijk. De BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen kosten op dit moment maar € 99,95 inclusief gratis verzending. Het gebruik van onze APP en platform is het eerste jaar gratis, en na 12 maanden kunt u uw account verlengen voor slechts € 9,95 per jaar, per horloge. (Dus € 0,83 per maand ). Hiermee zijn we een van de goedkoopste aanbieders van GPS systemen en platformen op Nederlandse bodem. 

-

Tot volgende maand! BELIO©

-

GPS Horloge Kind Desktop platform

-

-

Heeg, 6 maart 2019

-

-

BELIO©TOUCH GPS TRACKER HORLOGE KIDS NU MET €30 KORTING

-

-

De komende maanden kunt u de BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen bestellen met maar liefst € 30,- korting. De normale adviesprijs is € 129,- De afgelopen maanden hebben we veel feedback en positieve reacties ontvangen over ons nieuwste GPS horloge de BELIO©TOUCH. We gaan alles verzamelen en evalueren, zodat we u binnenkort een update kunnen aanbieden met de nieuwe functies. 

-

Zo wordt de niet storen / schoolmodus aangepast met dagen erbij zodat je dit niet meer per dag hoeft te doen, en krijgt de stappenteller een update. Daarnaast wordt de werking van de WIFI module aangepast, zodat je via de APP veilige WIFI netwerken kunt selecteren. 

-

Daarnaast krijgt onze server in Amsterdam een CPU upgrade zodat alles nog sneller gaat werken. Lees ook eens de supportpagina in de BELIO APP voor het laatste nieuws m.b.t. updates en werkzaamheden die wij uitvoeren. Uiteraard doen we dit zoveel mogelijk in de nachtelijke uren zodat vrijwel niemand hier last van heeft. 

-

-

Heeg, 25 februari 2019

-

-

Ouderen GPS smartwatch GPS tracker ouderen

-

-

BELIO©TOUCH SENIOR GPS SMARTWATCH

-

-

In maart 2019 starten we met de verkoop van de BELIO©TOUCH Senioren uitvoering. Dit stijlvolle GPS horloge is een uitkomst voor ouderen en mensen die hulp behoevend zijn, of die een extra stukje veiligheid willen hebben. 

-

De BELIO©TOUCH SENIOR smartwatches werken op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam, in combinatie met onze eigen Nederlandse app voor iOs & Android. Daarnaast is er ook een PC webplatform beschikbaar zodat de  begeleiders of verzorgers ook via een desktop mee kunnen kijken. 

-

De BELIO© senioren horloges zijn voorzien van een real-time GPS monitoring voor buiten, en voor binnenshuis maakt het horloge gebruik van de WIFI assist module. U heeft hier geen omkijken, want het GPS horloge pakt automatisch WIFI netwerken op. Het ouderen horloge is voorzien van een grote duidelijke analoge klok, en een uitgebreide digitale klok met grote cijfers. Met 1 druk op de SOS noodknop kan er gebeld worden voor hulp. In het menu is ook een digitaal adressen boek aanwezig die je via de app kunt instellen.

-

Daarnaast is er de mogelijkheid om de bloeddruk en hartslag via het horloge op te meten. Naast deze functie is er ook nog een indicatieve stappenteller en medicijnen reminder aanwezig via het duidelijke en simpele menu. 

-

Kunnen kinderen dit horloge ook dragen? Kinderen vanaf 12 jaar kunnen dit  horloge ook dragen. Hieronder adviseren wij u de BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges.

-

Adviesprijs € 149,- Introductieprijs wordt € 129,- inclusief gratis verzending. Het gebruik van de APP & WEB systemen is het eerste jaar gratis. Na 12 maanden betaald u slechts € 9,95 per jaar, per horloge. Wilt u alvast eem model reserveren, dat kan. Stuur dan een e-mail naar verkoop@gps4kids.nl met uw gegevens. We hebben een zwarte en een witte uitvoering beschikbaar. 

-

-

Heeg, 13 februari 2019

-

GPS Trackers voor kinderen

-

GPS HORLOGE KIND MEE OP VAKANTIE

-

-

Ga je binnenkort lekker Skiën, neem dan ook je BELIO© GPS kinderhorloge mee! Deze werken namelijk ook gewoon in het buitenland zonder extra gedoe. Als je een simkaart van KPN of Vodafone gebruikt zal deze automatisch ook actief worden in het buitenland, superhandig en gemakkelijk voor pappa & mamma. 

-

Met een GPS horloge van BELIO© krijgt uw kind de vrijheid om alleen te skiën, en mocht er wat aan de hand zijn, dan biedt de bel functie op ons kinderhorloge altijd de oplossing. Daarnaast kunnen pappa en mamma ook meekijken via onze Nederlandse app waar hun kind is via onze "live" GPS positionering techniek. 

-

Met onze GPS kinderhorloges krijg je als ouder wat meer rust en ook tijd voor jezelf op vakantie. Geen stress meer over waar de kids uithangen en of alles wel goed gaat, die tijd is voorbij. Gewoon even met ze bellen, of een berichtje doen, simpeler kan het niet.

-

De BELIO© GPS horloge telefoon trackers werken allemaal op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam. Hiermee kunnen wij u 100% Nederlands datamanagement garanderen als een van de weinigen in Nederland en België. Daarnaast is onze app stabiel en betrouwbaar. 

-

Heeg, 30 januari 2019

-

-

TIJD EN ZORGEN BESPAREN MET BELIO© GPS KINDERHORLOGES

-

Menig ouder kent het wel, time management.  14:15 uur School komt uit, 14.30 uur zoon wegbrengen naar voetbal trainen, 15:00 dochter wegbrengen naar gym,  15:30 zoon weer ophalen van trainen, snel even boodschappen doen, dochter weer ophalen, en weer afleveren bij een vriendinnetje. Ze gaan buiten spelen, rond 17.00 uur haal ik je weer op. Waar zijn ze, ze zouden hier toch ergens buiten spelen, geen spoor te bekennen. Na 15 minuten nog niemand gezien, na 30 minuten... eindelijk, ik heb je gevonden, kom we gaan naar huis. Wat een stress en tijdverspilling.

-

Met de BELIO© GPS horloges voor kinderen weet je altijd direct waar je kind is. Niet meer eindeloos zoeken in de woonwijk en iedereen de vraag stellen "heb je mijn kind gezien". Natuurlijk moet je kinderen verantwoordelijkheid geven en tijdbesef leren, maar wat is het toch handig als mamma even kan zien waar je bent. Het mooie is dat je als ouder ook even kunt bellen met je kind om te horen of alles goed gaat, of om te zeggen dat je kind nu thuis moet komen. Met onze BELIO© GPS trackers bespaar je dus tijd, tijd voor jezelf, en wat is het toch een fijn gevoel om te weten waar je kind is. 

-0

Het mooie weer komt er weer aan, dus doe jezelf een plezier, en bestel een BELIO©TOUCH. Jij blij, je kind blij, iedereen blij, wacht niet te lang met bestellen want de voorraad is beperkt in verband met de enorme vraag. De BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges kosten € 109,- inclusief gratis verzending. Tip, bestel er direct een KPN prepaid simkaart bij. Deze simkaarten hebben een Europese dekking, en zijn dus ook ideaal voor op vakantie.

-

Tot de volgende keer

BELIO

-

-

Service GPS4KIDS

Heeg, 16 januari 2019

-

SERVICE MET EEN SMILE: GPS4KIDS - BELIO©

-

-

Net even dat extra stapje doen wat anderen niet doen, daar maken we het verschil mee. 's Avonds om 22:30 uur nog even een mailtje doen met een supportvraag, tot diep in de nacht updates doorvoeren zodat niemand er last van heeft, een koerier regelen voor een klant die op vakantie gaat en zijn toestel mee wil nemen, dat regelen wij! Klanten een goed gevoel geven, en er alles aan doen om er een succes van maken. Dat is GPS4KIDS-NL. 

-

Al meer dan 8 jaar verkopen wij GPS horloges voor kinderen en ouderen op de Nederlandse en Belgische markt. Om niet ondergesneeuwd te worden door de grote retailers werken we nauw met ze samen. Ook hun zien de ontwikkelingen en spelen hier op in. Ons eigen merk BELIO© is inmiddels bij 3 grote internationale retailers te koop waaronder ook Bol.com. Dit geeft vertrouwen aan ons merk en aan de consument. Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis. Uiteraard kunt u ook direct via onze webwinkel bestellen. Het voordeel hiervan is dat u er dan direct de juiste simkaart bij kunt bestellen.

-

Service, daar gaat het om. Zo leveren wij iedere bestelling gratis, dus zonder verzendkosten bij u thuis of op uw werk. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, wij reageren binnen enkele uren, ook in het weekend of 's avonds laat. Dit vinden we belangrijk, voor ons bedrijf en voor u als klant. 

-

Zijn we 100% perfect, nee, ook wij maken wel eens een pickfout! Echter lossen we het altijd snel en correct op, zoals het hoort. Op deze manier kunnen wij bestaan als bedrijf, en samen investeren in een prachtige iOt toekomst met nog veel meer nieuwe GPS oplossingen voor kids, ouderen, en binnenkort ook voor voertuigen.

-

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant van GPS4KIDS & BELIO©

Heeg, 4 januari 2019

-

-

ZWART GPS HORLOGE KIND - BELIO - WATERDICHT IP67 ROZE WATERDICHT IP67 GPS KINDERHORLOGE BELIO

-

-

BELIO©TOUCH 2 NIEUWE KLEUREN ONDERWEG

-

-

Eind januari 2019 krijgen we 2 nieuwe kleuren BELIO©TOUCH op voorraad. All-over zwart en All-over roze. Deze supergave GPS horloges voor kinderen werken net zoals de andere kleuren op onze eigen Nederlandse server. Vanaf week 4 zullen de nieuwe kleuren op onze website verschijnen. Wilt u een model reserveren? Stuur dan even een e-mail naar verkoop@gps4kids.nl. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een van de coole kleuren die we op voorraad hebben. Bekijk ons BELIO©TOUCH assortiment hier.

-

BELIO©TOUCH:

-

- Werking op Nederlandse server

- Nederlandse APP

- Simlock vrij, keuze uit: KPN, Vodafone, Simyo. ( Prepaid of abonnement )

- GPS met WIFI positionering

- Routehistorie bekijken

- Bellen en gebeld worden

- Waterdicht IP67 ( 30 minuten onderwater, stilstaand water, max. 1mtr. diep )

- Stijlvol design.

- Snel, en betrouwbaar Nederlands datamanagement.

-

Prijs € 109, + gratis verzending binnen 1 - 2 werkdagen.

BELIOTOUCH KORTING

Heeg, 31 december 2018

-

€20 KORTING OP BELIO©TOUCH

-

-

U ontvangt tijdelijk €20 korting op alle BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen. Deze actie is geldig tot 31.01.2019. Profiteer van deze leuke korting. Waarom adviseren wij u dit GPS horloge?

-

- Werking op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam

- Betrouwbaar en stabiel Nederlands datamanagement.

- Zeer nauwkeurige en unieke positionering via GPS en WIFI netwerken

- IP67 Waterdicht ( Tot 30 minuten onderwater, max 1mtr. diep, stilstaand water)

- Mooi design, helder geluid, en een touch screen

- Met Nederlandse app voor iOs en Android

- Inclusief toegang tot ons PC desktop platform

- Met SOS knop, en adressenboek tot 25 telefoonnummers

- Bellen en gebeld worden

- Routehistorie bekijken

- Gemakkelijke bediening voor kinderen

-

Koop er direct een KPN simkaart bij via onze webwinkel. Deze simkaarten kosten €10,- en dit bedrag krijgt u direct terug in prepaid saldo, zowel belminuten als data vanuit 1 bundel. Onze BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges werken hiermee door heel Europa. Ideaal voor op vakantie!

-

Heeg, 19 december 2018

-

BELIO UPDATE APP

-

-

UPDATE ANDROID BELIO@TOUCH APP

-

-

BELIO©TOUCH Android gebruikers: U ontvangt vandaag een update van de BELIO©TOUCH APP vanuit de Google Playstore. De afgelopen weken hebben wij enkele meldingen m.b.t. gebruikerservaringen en functies die niet goed werkten binnengekregen, en dan met name bij smartphones van het merk Samsung. Deze zaken zijn nu opgelost. Wat is er precies aangepast:

-

- Wijzigen wachtwoord APP, specifiek voor Samsung smartphones, bij eerste inlogpoging

- Beveiligingsupdates doorgevoerd

- Nu ook routehistorie bekijken op dezelfde dag

- Google map verbeteringen-

-

Update de app naar de laatste versie, en log opnieuw in via het hoofdscherm. Heeft u feedback, opmerkingen, of een tip / idee? Laat het ons dan weten via verkoop@gps4kids.nl 

-

2-

BELIO©TOUCH NU OOK BIJ BOL.COM TE KOOP

-

-

Heeg, 10 december 2018.

-

Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis. Wie kent ze niet: Bol.com. Onze BELIO©TOUCH GPS horloges liggen ook bij Bol.com op voorraad. Bestellen kan hier. Bol.com hanteert een streng merkenbeleid ten aanzien van smartwatches voor kinderen. Ons bedrijf en producten hebben deze strenge procedure succesvol doorlopen. Net zoals GPS4KIDS en BELIO© wil Bol.com betrouwbare en veilige producten voor hun klanten. 

-

Waarom kiezen voor BELIO©TOUCH?

-

- Eigen Nederlandse server in Amsterdam

- Eigen Nederlandse APP voor iOS & Android

- Eigen gemaakte GPS webportal: www.beliotouch.nl

- Betrouwbaar en stabiel

- Nederlandse support & documentatie

- Werking door heel Europa

- Met unieke 3 positiemetingen: GPS / WIFI / GPRS

- IP67 Waterdicht - Tot 30 minuten onderwater, op 1 meter diep (ons advies: Test het niet uit...)

- Razendsnelle positionering buiten en binnen

- Bellen en gebeld worden door veilige telefoonnummers

- Routehistorie

- 12 Maanden garantie

-

-

-

Korting op GPS horloges

DECEMBER KORTING OP ALLE GPS HORLOGES

-

-

Net als ieder jaar hebben we in december kortingsmaand. We geven € 10,- korting op alle GPS kinderhorloges die wij verkopen in onze webwinkel. 

-

Wat moet ik doen?

-

1. Bestel een GPS kinderhorloge naar keuze, tip: Ons huismerk: BELIO©TOUCH   :)

2. In het bestelscherm ziet u een veld waardebonnen, vul hier de code in:  XPLY33E2

3. De € 10,- korting wordt direct verrekend in uw winkelwagen

4. Vul uw gegevens in, betaald met iDeal, klaar.

-

Wij wensen iedereen alvast een geweldige december maand toe, en heel erg veel plezier met onze kinderhorloges.

-

Team BELIO / GPS4KIDS

Bestel je BELIO@TOUCH nu

-

BESTEL JE BELIO©TOUCH NU!

-

-

Bestel je BELIO@TOUCH nu in onze webwinkel. De actuele levertijd is 1 tot 3 werkdagen. 

-

Waarom bestellen?

-

- Nederlandse server

- Nederlandse APP voor iOS & Android smartphones

- GPS Web platform voor PC, laptop, en tablet

- Stijlvolle moderne horloges, gemakkelijke bediening, speciaal voor kids

- Touch screen

- Bellen met je kind, gebeld worden door je kind

- Live GPS tracking

- Live WIFI tracking

- Spraakberichten verzenden

- Met analoge en digitale klok

- En nog veel meer

-

Kortom: Een prachtig mooi GPS horloge toestel voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder, met supergave functies voor uw kind, maar ook voor u als ouder. 

-

-

BELIO©TOUCH ONDERWEG NAAR NEDERLAND

-

Voorraad BELIO©TOUCH

-

Heeg, 15 november 2018,

-

Nog enkele dagen en dan komt de BELIO©TOUCH aan in Nederland. De verwachting is dat U ons nieuwste horloge kunt bestellen vanaf 21 november 2018. De eerste batch bestaat uit enkele honderden toestellen, die al voor een groot deel zijn uitverkocht i.v.m. de actuele pre-order registratie op onze andere website www.belio.nl. Wacht dus niet te lang met bestellen is ons advies. Eind december 2018 komt deze tweede partij binnen bij ons. 

-

Waarom de BELIO©TOUCH bestellen?

-

- De BELIO©TOUCH werkt op onze eigen Nederlandse server

- Eigen Nederlandse APP voor iOS en Android smartphones

- Eigen Nederlands GPS web platform voor PC, laptop of tablet.

- Live GPS Tracking, met WIFI support

- Bellen en gebeld worden door alleen veilige telefoonnummers

- Routehistorie bekijken

- Een GPS horloge met alarmen, en stilte tijden (b.v. op school)

- IP67 Waterdicht. (Spat en -regenwaterdicht) 

- Stand-by tijd 2 - 5 dagen 

- GPS Web platform met snelheidsmeting

-

Wilt u een model reserveren? Stuur dan een e-mail naar verkoop@gps4kids.nl of naar verkoop@belio.nl met als onderwerp: Pre-order BELIOTOUCH als onderwerp. U ontvangt dan een eenmalige e-mail als het horloge op voorraad is. Nogmaals, wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

GPS Web platform BELIO

APP PREVIEW BELIO TOUCH

-

BELIO TOUCH NEDERLANDSE APP WIFI met GPS kinderhorloge Stappenteller GPS kinderhorloge

-

-

Nog enkele weken en dan gaan we los. BELIO©TOUCH is een feit!

- Nederlandse software | Check

- Nederlandse hardware | Check

- Nederlandse server | Check

- Nederlandse firmware | Check

- Beveiliging APP | Check

- Beveiliging Webplatform | Check

- Vertalingen | Bijna klaar

- Testen op bugs | Bijna klaar

- Privacy controles | Check

- Handleidingen schrijven | Check

-

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dagelijks tientallen Skypelines met berichten van engineers, hardwarespecialisten, softwareschrijver,s en security mensen, we zijn er maar druk mee. Het mooie ervan is dat we het leuk vinden, niet onbelangrijk als ondernemer. Passie noemen we dat. Wie had dit 5 jaar geleden gedacht? Wij in ieder geval niet.

-

Een eigen Nederlandse server met een Nederlandse APP, en een Nederlands webplatform. Bovenstaand ziet u enkele screenshots uit onze nieuwste BELIO©TOUCH app. (iOS versie) Op dit moment zitten we in de testfase, en halen we de laatste kleine "bugs" eruit. De verwachting is dat we in November 2018 van start kunnen gaan. 

-

We hebben er zin in?  Wilt u op de hoogte blijven van de release? Stuur dan een mailtje naar verkoop@belio.nl met als onderwerp pre-order BELIOTOUCH. Wij zetten u dan op de lijst voor een eenmalige e-mail inzake de beschikbaarheid.

BELIO© & GPS4KIDS zijn hetzelfde bedrijf. Bekijk ook onze andere website eens op www.belio.nl 

TESTFASE WEBPLATFORM + APP BELIO

-

-

We zijn momenteel druk aan het testen met ons nieuwe webplatform voor de nieuwe BELIO GPS kinderhorloges. Wij zijn er zeer content mee, want er is veel snelheid en capaciteit beschikbaar. Daarnaast is de veiligheid nogmaals extra aangescherpt deze week met extra encrypties in zowel de APP als het webplatform. De bedoeling is nog steeds dat we in November 2018 van start kunnen gaan met de verkoop van de BELIO TOUCH modellen. We maken gebruik van een bestaande horlogekast, met aangepaste hardware en firmware, werkend op een Nederlandse server die in Amsterdam staat. Binnenkort meer.... Onderstaand een foto van ons webplatform.

GPS Webplatform BELIO horloges kinderen

WEBPLATFORM BELIO TOUCH

-

-

Naast de Nederlandstalige B-Touch APP komt er ook een web platform beschikbaar op korte termijn. Op dit moment zitten we reeds in de testfase, en de verwachting is dat we in November 2018 van start kunnen gaan. Met het web platform kunt u inloggen via een beveiligde internetpagina op een PC, laptop, of tablet, en zo uw horloge(s) volgen. 

-

Het nieuwe platform is oorspronkelijk ontwikkeld voor onze zakelijke klanten. ( Zorginstellingen ) Echter kregen we ook steeds meer verzoeken vanuit de B2C markt om een webplatform te gaan bouwen. 

-

Het nieuwe webplatform heeft de mogelijkheid om meerdere horloges en/of apparaten van verschillende fabrikanten te kunnen volgen. Dit was enkele jaren geleden nog ondenkbaar, en wij zijn hier uitermate content mee. Er zitten vele uren aan brainstormen, ontwikkeling, en testfases in dit project. Daarnaast is de beveiliging voorzien van de laatste technieken, en houden wij dit 24/7 in de gaten. Zowel onze nieuwe APP als het webplatform werken op een Nederlandse server, zonder tussenkomst van buitenlandse partijen. Er gaat 0,00% data (met uw gegevens) naar Azië, zoals bij de goedkope GPS horloges die vanaf Chinese websites te koop zijn in Nederland. Daarnaast zijn er AVG verwerkers overeenkomsten afgesloten met diverse partijen in Nederland die ons ondersteunen in dit project.

-

De Kosten

-

Zowel de APP als het webplatform is in eerste instantie gemaakt voor de BELIO©TOUCH GPS hologes, en alle opvolgende modellen die wij gaan releasen in de toekomst. Het eerste jaar kunt u gratis gebruik maken van onze APP en webplatform. Na 11 maanden krijgt u een push melding via de APP om uw account te verlengen met 12 maanden (1 jaar). De kosten hiervoor bedragen € 9,95 per horloge/apparaat, per jaar.  ( Oftewel: € 0,83 per maand ). Hiermee houden wij een platform met actieve gebruikers, zonder server vervuiling. Horloges die 6 maanden niet actief/online zijn geweest worden automatisch verwijderd uit onze database. Verder verwijderen wij alle routehistories na 3 maanden om de server snel en schoon te houden voor alle users. 

-

In November 2018 gaan we starten met de verkoop van de BELIO©TOUCH. Wilt op de hoogte blijven van de definitieve release datum? Stuur ons dat even een mailtje met als onderwerp BELIO TOUCH RELEASE. U ontvangt dan automatisch een e-mail van ons wanneer het horloge binnen is. Let op: Dit is geen nieuwsbrief aanmelding, maar een eenmalige e-mail om u op de hoogte te stellen van de beschikbaarheid. E-mail adres: verkoop@gps4kids.nl

-

-

Webplatform GPS kinderhorloges

-

-

NIEUWE BELIO TOUCH IN PRODUCTIE

-

-

BELIO TOUCH GPS KINDERHORLOGE

-

-

De nieuwe BELIO© TOUCH is de afgelopen week in productie gegaan. Onze nieuwste aanwinst is voorzien van een 450Mah accu, die standby is voor 7 dagen. (Als je er niet mee belt) Het toestel is IP67 waterdicht, en kan theoretisch mee onder de douche of in bad. Het GPS horloge is voorzien van GPS - AGPS - LBS en WIFI assist positionering, en geeft een live weergave in de app. U kunt zelf kiezen hoe vaak de positie een update moet krijgen. Verder kan uw kind swipen door alle functies, en ermee bellen en gebeld worden. 

-

De BELIO TOUCH GPS kinderhorloges werken op een Nederlandse server die in Amsterdam gestationeerd is, en voldoet aan de laatste EU AVG wetgevingen. Ditzelfde geld voor de APP, die ook in Nederland wordt gehost en beveiligd.

-

Naast de Nederlandse APP kunt u ook gebruik maken van ons PC desktop webplatform. Dit is speciaal gemaakt voor onze zakelijke klanten, maar consumenten kunnen het ook gebruiken. Hiermee kunt u de horloges volgens via een beveiligde internetpagina. 

-

De BELIO TOUCH kost € 129,- Het gebruik van de APP + Webplatform is het eerste jaar gratis. Na 1 jaar krijgt u automatisch een reminder via de APP, en betaald u vervolgens € 9,95 per horloge, per jaar. Hiermee houden wij een platform met actieve gebruikers, en onze database schoon. Snelheid, veiligheid, en een goed product: BELIO©.

-

18-06-2018