Het kan gebeuren dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, en uw aankoop ongedaan te maken.

Wilt u gebruik maken van uw 14 dagen herroepingsrecht, dan dient u dit schriftelijk aan te geven door een e-mail te sturen naar ons.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@gps4kids.nll. Binnen 2 werkdagen ontvangt u het formulier herroepingsrecht van ons via de e-mail.

U kunt het model herroepingsrecht formulier ook hier downloaden.  ( *.pdf bestand) Dit formulier moet volledig worden ingevuld. Lees de voorwaarden goed door!

Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product gebruikerssporen hebben of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product en de verpakking dus met zorg. Regel ook een goede verpakking voor de retourzending. (Geen plastic enveloppen, of cadeaupapier gebruiken) In de meeste postkantoren en PostNL punten verkopen ze ook doosjes. Daarnaast moet het horloge in fabrieksstaat worden teruggezet. Er mogen dus geen telefoonnummers of namen meer in het horloge geprogrammeerd zijn. Belangrijk : Lees de voorwaarden goed door op het formulier!

 

Belangrijk om te weten: Het BELIO©TOUCH horloge dient onbeschadigd te zijn en mag geen gebruikerssporen bevatten. Daarnaast mogen er geen telefoonnummers of namen meer in het horloge aanwezig zijn. Controleer dit goed voordat u het horloge retourneert.

 

Wat gebeurd er met uw retour en eventuele data ?

Als een retour bij ons binnenkomst wordt deze gecontroleerd. Vervolgens verwijderen wij zelfstandig alle mogelijke telefoonnummers die nog op het horloge aanwezig zijn. Vervolgens wordt het horloge voorzien van nieuwe software, mocht deze nog verkoopbaar zijn. Indien het horloge niet meer verkoopbaar is, dan zullen wij het horloge vernietigen. 

Daarnaast wordt het horloge ID en behorende data / gegevens verwijderd van onze server welke ondergebracht is bij Versio BV te Zwolle. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door BELIO, en niet door externe partijen. 

Heeft u hier een vraag over, neem dan contact op met onze privacy officier via verkoop@gps4kids.nl

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met verkoop@gps4kids.nl. De verzendkosten zijn dan wel voor uw eigen rekening.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Het e-mail adres is verkoop@gps4kids.nl

 

 

 

 

GPS4KIDS | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@gps4kids.nl

 

Post en retour adres:  GPS4KIDS, de Jister 22, 8621 DR  HEEG