Wij hechten zeer veel waarde aan uw privacy. Als consument heeft u het recht op vergetelheid. Handelsonderneming Hoekstra te Heeg, handelend onder de naam BELIO© heeft volledig beheer over de klantdatabases. Mocht u een verzoek indienen dan zal onze privacy officier toezicht houden op het verwijderingsproces. U kunt er zeker van zijn dat wij uw gegevens verwijderen, en wij zullen dit ook schriftelijk via de e-mail aan u bevestigen. Data die wij opslaan en verwerken kunt u vinden in onze privacy voorwaarden.

 

Wij maken gebruik van 3 systemen waarin wij gegevens opslaan.

 

1. Onze webwinkel: Hierin de gegevens die wij nodig hebben om uw bestelling te kunnen versturen. Dit zijn b.v. uw naam, adres, e-mailadres, bestelhistorie, telefoonnummer.

 

2. Ons BELIOTOUCH server platform: Hierin staan de gegevens van uw horloge(s), zoals het ID nummer, routehistorie, eventuele SOS en overige telefoonnummers, en overige functionaliteiten die onze app bied. Welke gegevens wij opslaan en verwerken leest u in onze privacy voorwaarden.

( Dit is van toepassing op de BelioTouch 2G kinderhorloges 2018 tot en met september 2021 )

3. 4G BELIO© Telefoon SOS kinderhorloges: Via de BELIO4G app heeft u zelf de mogelijkheid om uw account en alle daarbij behorende gegevens te verwijderen. Ga naar meer > instellingen > account verwijderen. Deze actie is onherroepelijk en onherstelbaar. 

 

U kunt een volledig verwijderingsverzoek doen van zowel onze webwinkel en ons BELIOTOUCH serverplatform, maar ook een deelverwijdering. Bijvoorbeeld alleen maar de gegevens die wij opslaan en verwerken op ons BELIOTOUCH server platform. Geef dit duidelijk aan in uw verzoek.

 

Wat moet uw doen ?

 

Stuur een e-mail naar verkoop@gps4kids.nl t.a.v. privacy officier.  ( Dhr. A. Hoekstra) 

 

1. Geef aan welk product U heeft gekocht. ( BELIOTOUCH of BELIOTOUCH SENIOREN HORLOGE )

2. Wat wilt u met uw gegevens laten doen? Volledige verwijdering, of een deelverwijdering.

3. Uw naam, e-mailadres, en optioneel uw telefoonnummer.

 

Uiterlijk na 3 werkdagen ontvangt u bericht van ons dat uw gegevens zijn verwijderd via de e-mail. Vervolgens verwijderen wij ook uw verzoek welke is verzonden via de e-mail.