Handelsonderneming Hoekstra, handelend onder GPS4KIDS respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site, diensten, en producten, en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij handelen conform de nieuwe Europese GDPR / AVG wetgeving die op 25 Mei 2018 van toepassing is.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om uw bestelling te verwerken en voor de aflevering. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Handelsonderneming Hoekstra, handelend onder de naam GPS4KIDS zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling zoals PostNL. 

In de onderstaande samenvatting vind u informatie over uw rechten als consument, welke gegevens bij verwerken, waarom we dit doen, en bij wie.

 

Privacy beleid aankoopgegevens via GPS4KIDS internet webshop


Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

Welke gegevens moet ik verstrekken aan jullie?

 

VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ONLINE BESTELLING:

 

Bij het plaatsen van een online bestelling moet u uw naam, adres, e-mail adres, en telefoonnummer opgeven. Deze gegevens gebruiken wij voor het verzenden van uw bestelling. Deze gegevens worden onbeperkt bewaard, en niet gedeeld met derden of doorverkocht. Wij kunnen deze gegevens opvragen bij support en garantie zaken. Op uw verzoek kunnen wij deze gegevens laten verwijderen uit ons systeem. Onze website is gehost door Versio B.V. gevestigd te Zwolle, waarmee een verwerkers overeenkomst is afgesloten. Deze kunt u hier nalezen

  

Functionaris voor gegevens verwerking:

Voor vragen over de Website, BELIOTOUCH APP gegevens en dataverwerking kun u contact opnemen met onderstaand.

 

Dhr. A. Hoekstra ( privacy officier )

E-mail : verkoop@gps4kids.nl

 

Onze gegevens:  

 

Handelsonderneming Hoekstra,  handelend onder de naam: 

GPS4KIDS

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@gps4kids.nl

KVK Nummer 52268845
BTW Nummer NL001466632B48

 

Postadres:

de Jister 22, 8621 DR  HEEG.

 

Privacybeleid gebruik BELIO®TOUCH + BELIO©TOUCH SENIOREN horloges 
 

Toestel foto BELIO©TOUCH series. Links BELIO©TOUCH en rechts de BELIO©TOUCH SENIOREN versie.

 

          

 


Persoonlijke gegevens en het verzamelen van gebruikers/positiegegevens zijn uitsluitend bedoelt voor de werking van onze producten (BELIO®TOUCH en BELIOTOUCH SENIOR) horloge en BELIO®TOUCH APP. Deze gegevens kunnen bij een supportvraag van de klant inzichtelijk worden voor onze technische staf, echter na goedkeuring van uw kant. Deze gegevens zullen nimmer door ons openbaar worden gedeeld of verkocht aan externe partijen, tenzij een wettelijke regeling ons daartoe dwingt of er sprake is van een bedrijfsovername. In het laatste geval zal BELIO® u vooraf informeren.

 

De volgende gegevens worden door ons verzameld ten behoeve van de werking van de BELIO®TOUCH series, diensten en producten.

 

• IMEI en ID nummer van het device

Doel: Ieder GPS kinderhorloge heeft een unieke IMEI code en een ID nummer. Hiermee kunnen wij toestellen identificeren

• Simkaartnummer van het device

Doel: De simkaart is nodig voor de communicatie tussen het GPS horloge, server, en de APP. Dit telefoonnummer nummer wordt opgeslagen op onze server. Onze horloges werken uitsluitend met KPN of Vodafone. In België Proximus. 

• GPS,WIFI, GPRS Positioneringen ( Route historie )

Doel: In de APP zit een routehistorie. Deze wordt 12 maanden bewaard, en daarna verwijderd door onze privacy officier.  

• Telefoonnummer(s), SOS familie nummer, administratie nummer. 

Doel: Deze gegevens worden opgeslagen op onze server, en daardoor hoeft u deze niet telkens opnieuw in te voeren als u inlogt.

• Activiteiten tellers zoals de stappenteller, veiligheidszones, *hartslagmetingen. (* alleen bij senioren horloge)

Doel: Deze gegevens worden opgeslagen op onze server, zodat u deze niet iedere keer moet instellen.

 

Onze server is aangeschaft bij Versio B.V. Ceintuurbaan 26-a, 8024 AA te Zwolle. Met Versio BV is een verwerkers overeenkomst afgesloten. De fysieke server is gevestigd op Gyroscoopweg 134-140 te Amsterdam.

 

Op basis van een support verzoek kan uw informatie zoals bovenstaand genoemd (Horloge ID, SOS telefoonnummers etc.) inzichtelijk worden voor de medewerkers van BELIO / onze technische staf. Indien nodig zullen wij u hiervoor toestemming vragen. Support verzoeken worden uitsluitend afgehandeld door onze eigen medewerkers, en gaan niet via externe partijen. Mocht u er problemen mee hebben dat uw gegevens inzichtelijk worden, geef dit dan aan in uw support aanvraag. Mochten wij moeten inloggen op onze server om uw support vraag te beantwoorden of om uw probleem te verhelpen, dan doen wij dit uitsluitend met uw toestemming.

 

Gegevens laten verwijderen - Uw recht op vergetelheid.

Op Uw verzoek kunnen wij uw gegevens verwijderen. Op onze pagina verwijderen van uw gegevens vind u meer informatie over deze procedure.

 

 

Inzage recht

U heeft altijd het recht om uw gegevens in te zien die wij verwerken. U kunt hiervoor een verzoek doen via verkoop@gps4kids.nl t.a.v. Dhr. A. Hoekstra. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Wij sturen u dan een elektronisch en leesbaar document via e-mail. 

 

Rectificatie recht

U heeft altijd het recht om uw gegevens te laten aanpassen of te wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail naar verkoop@gps4kids.nl t.a.v. Dhr. A. Hoekstra.Wij sturen u dan een elektronisch en leesbaar document via e-mail.

 

 

Welke gegevens moet ik verstrekken aan jullie?
 

Bestelling plaatsen:

 

Bij het plaatsen van een bestelling moet u uw naam, adres, e-mail adres, en telefoonnummer opgeven. Deze gegevens gebruiken wij voor het verzenden van uw bestelling. Deze gegevens worden onbeperkt bewaard, en niet gedeeld met derden of doorverkocht. Wij kunnen deze gegevens opvragen bij support en garantie zaken. Op uw verzoek kunnen wij deze gegevens laten verwijderen uit ons systeem. Stuur hiervoor een email naar verkoop@gps4kids.nl t.a.v. privacy officier.

 

BELIO©TOUCH APP ACCOUNT:

 

Voor het aanmaken van een BELIOTOUCH app account hebben wij uw horloge ID nummers nodig. Daarnaast vragen wij u om een kopie orderbevestiging zodat wij u kunnen identificeren.

Heeft u 1 toestel, dan is het aanmaken van een account niet nodig. (Data minimalisatie)

Om gebruik te maken van ons app platform is registratie via een email adres niet nodig, nog andere persoonlijke gegevens. Dit in het kader van data minimalisatie. Optioneel kunt u de naam van uw device aanpassen in de app naar persoonlijke keuze, echter is dit niet verplicht. 

Wijzig regelmatig uw wachtwoord, net zoals bij uw andere online apparaten is ons advies, en bewaar deze op een veilige plaats. 

 

Opslaglocatie server BELIOTOUCH

Onze server is aangeschaft bij Versio B.V. Ceintuurbaan 26-a, 8024 AA te Zwolle. Met Versio BV is een verwerkers overeenkomst afgesloten. De fysieke server is gevestigd op Gyroscoopweg 134-140 te Amsterdam

Uit veiligheid overwegingen publiceren wij geen IP nummer van deze server.

Onze server en app werken met SSL (Versleutelde data verbindingen) en AES (Advanced Encyption System voor de data). Bij verlies van uw APP inloggegevens kunt u deze uitsluitend laten resetten via onze supportdesk. Wachtwoorden zijn voor ons niet inzichtelijk of te achterhalen. Wij kunnen uitsluitend horloges resetten. 

In geval van server en app storingen behouden wij het recht om gebruik te maken externe partijen. In dit geval is Versio B.V. gevestigd te Zwolle ons eerste aanspreekpunt bij technische storingen. Op de website van Versio kunt u de verwerkers overeenkomst nalezen. Deze kunnen wij u ook op verzoek doorsturen.

 

PLATFORM STORINGEN EN ONDERHOUD

 

Bij een mogelijke platform / server storing behouden wij het recht voor om gebruik te maken van een externe engineer. Ons eerste aanspreekpunt voor mogelijke server of app storingen is Versio BV te Zwolle. Op de website van Versio BV vind u de verwerkers overeenkomst. In uiterste noodgevallen is het mogelijk dat dat een engineer vanaf onze horloge producent in Shenzhen moet inloggen op ons platform. Deze werkzaamheden staan onder ons direct toezicht, en worden gelogd door onze privacy officier. Hierbij wordt uitsluitend gekeken naar de technische werking van het platform, en niet naar de zoals aangegeven gegevens die wij nodig hebben om uw product te laten functioneren. Daarnaast is er een GDPR verwerkersovereenkomst afgesloten met de producent. De verwerkers overeenkomst kan op verzoek van klanten overlegd worden. Ook belangrijk om te weten is dat onze server data geen persoonsgegevens bevat zoals e-mail adressen, geboortedatums, profiel foto's, betaalinformatie, of andere direct herleidbare persoonsgegevens. Dit hebben wij bewust gedaan in het kader van data minimalisatie. Zie ook de data en gegevens die wij opslaan en verwerken in Nederland. 

 

Functionaris voor gegevens verwerking:

 

Dhr. A. Hoekstra ( Privacy officier )

E-mail : verkoop@gps4kids.nl

 

 

 

 

APP ONTWIKKELING HISTORIE EN TOEKOMST

 

De app aplicatie BELIOTOUCH welke wij gebruiken voor onze toestellen BELIOTOUCH en BELIOTOUCH SENIOREN is ontwikkeld door BELIO©. Technisch design, layout, en content, zijn door ons ontwikkeld (Ontwikkelaar: Arjan Hoekstra), en worden door Handelsonderneming Hoekstra, handelend onder de naam BELIO© verwerkt middels updates in de Google Playstore en iOS Appstore. Hierbij hanteren wij de actuele algemene voorwaarden en privacy regelgevingen van de Google Playstore en iOS appstore. Bij een app release worden updates gecontroleerd door medewerkers van de genoemde appstores. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lokale apparaten van BELIO (test apparaten) indien nodig en op verzoek van deze partijen. Hierbij worden  geen gegevens of data van klanten gebruikt. De functionaliteiten en technische zaken die nodig zijn om de app te laten functioneren zijn in de oorsprong ontwikkeld door een extern bedrijf en ontwikkelaar waarmee wij een verwerkers overeenkomst hebben afgesloten. Deze is op aanvraag inzichtelijk mits hier een gegronde reden voor is. Hierbij worden geen klantgegevens gebruikt of gedeeld, nog in het verleden of in de toekomst. Mochten wij besluiten om in de toekomst eventuele functionele wijzigingen  ( Bijvoorbeeld nieuwe functies toe te voegen of technische wijzigingen door te voeren ter verbetering van onze diensten en producten )door te voeren in de BELIOTOUCH app, dan behouden wij ten alle tijde het recht om gebruik te maken van onze externe ontwikkelaar, waarmee wij een verwerkers overeenkomst hebben afgesloten. Eventuele test versies en testsessies worden door onszelf verwerkt, en aangepast indien nodig. Wij werken hierbij met lokale UDID nummers. (iOS en Android apparaten) Wij testen onze iOS versie in Testflight voordat wij updates doorvoeren. Voor meer informatie hier bezoekt u https://developer.apple.com/testflight/ Eventuele broncodes controleren wij in XCode11, voor meer informatie zie https://developer.apple.com/xcode/. Onze Android app versie testen en bewerken wij in Android Studio van Google indien nodig. Voor meer informatie hierover zie https://developer.android.com/studio. Bij de ontwikkeling van zowel de iOS als Android app versie van BELIOTOUCH worden geen klant gegevens gebruikt, verzameld, of gedeeld met derden.

Daarnaast is het belangrijk voor u als consument om te weten dat de data die wij opslaan en verwerken om uw horloge te laten functioneren met zowel de iOS als de Android versie in Nederland blijft en niet wordt gedeeld met derden. ( Zie opslag locatie in deze pricacy policy )

 

Onze gegevens:  

 

Handelsonderneming Hoekstra,  handelend onder de naam: 

GPS4KIDS

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl

KVK Nummer 52268845
BTW Nummer NL001466632B48

 

Postadres:

de Jister 22, 8621 DR  HEEG.

 

 

Aanvullende verklaring en voorwaarden inzake uw privacy

 

Handelsonderneming Hoekstra, fysiek gevestigd aan de Jister 22 te Heeg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken.


Handelsonderneming Hoekstra verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze producten, diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Website:


- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Woonplaats

 

BETALINGEN

Betalingen verlopen via payment provider Sisow. Dit gaat via beveiligde verbindingen. Meer over de privacy voorwaarden van Sisow vind u hier:

https://www.sisow.nl/privacyverklaring/

 

NIEUWSBRIEVEN

Wij versturen u geen nieuwsbrieven. Ook vragen of verplichten wij u niet om hier aan deel te nemen. Ook zullen wij u niet benaderen middels e-mail, post of telefonisch voor reclame doeleinden, of uw gegevens verstrekken aan derden voor dit soort doeleinden.

 


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website, producten, en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via verkoop@gps4kids.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 

Handelsonderneming Hoekstra verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


- Het afhandelen van uw betaling. Onze betalingen verlopen via payment provider Sisow. ( www.sisow.nl )

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Wij zullen u nimmer ongewenst benaderen voor commerciele doeleinden, of uw gegevens verstrekken aan derden voor commerciele doeleinden.

- U de mogelijkheid te bieden een APP account aan te maken (BELIO©TOUCH serie) bij meerdere toestellen

- Om goederen en diensten bij u af te leveren via Postnl.

 

Geautomatiseerde besluitvorming


Handelsonderneming Hoekstra neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Handelsonderneming Hoekstra) tussen zit. Handelsonderneming Hoekstra gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: BELIO©TOUCH APP voor iOs en Android gebruikers, en ons GPS webplatform. In onze email communicatie richting klanten maken wij gebruik van Microsoft Outlook.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren


Handelsonderneming Hoekstra bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen.

 

Website bestellingen : Naam, adres, postcode en woonplaats : Onbeperkt

 

 

APP Accounts BELIO©TOUCH serie: Accountnaam(optioneel), telefoonnummers, IMEI, ID nummer : Onbeperkt

Routehistories: 12 Maanden.

 

Op verzoek kunnen uw account(s), historie, en gegevens laten verwijderen door onze privacy officier. Houd er dan wel rekening mee dat uw product niet meer functioneert. Meer informatie over het verwijderen van uw gegevens leest u hier.

 

Delen van persoonsgegevens met derden


Handelsonderneming Hoekstra deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Handelsonderneming Hoekstra blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Zonder akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en privacy statement is het niet mogelijk om een bestelling bij ons te plaatsen.

Uw gegevens worden gedeeld met: 

1. PostNL

Reden: PostNL krijgt de opdracht van ons om uw bestelling af te leveren op het door u opgegeven adres. Zei ontvangen uw naam, postcode, straatnaam, huisnummer, en woonplaats. 

Wij werken met het programma Parcelware, welke ter beschikking is gesteld door PostNL. De adressen van onze klanten worden hier eenmalig ingevoerd, en niet opgeslagen door ons.

 

Uw website (bestel)gegevens en aanwezige platform gegevens worden opgeslagen en verwerkt bij:

 

2. Versio B.V. te Leeuwarden

Onze bestel website www.gps4kids.nl en platform server is aangeschaft bij Versio B.V. Ceintuurbaan 26-a, 8024 AA te Zwolle. Met Versio BV is een verwerkers overeenkomst afgesloten. De fysieke platform server is gevestigd op Gyroscoopweg 134-140 te Amsterdam.

Het ISO27001 gecertificeerde data center is in 2009 in gebruik genomen, voldoet aan alle belangrijke industrie-standaarden en is opgebouwd met hoogwaardige componenten. Het data center bevat een meervoudig uitgevoerde infrastructuur. Het datacenter beschikt over 24/7 bewaking, strikte toegangscontrole, camerabewaking, noodstroomvoorzieningen, klimaatcontrole en geavanceerde branddetectie en blusinstallaties.

 

Bewaartermijn Locatie gegevens platform server : U kunt tot 12 maanden terug kijken in uw route historie. Daarna worden deze gegevens verwijderd op een willekeurige datum door ons te bepalen. Op uw verzoek kunnen we dit eerder doen.

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken


Handelsonderneming Hoekstra maakt via de website www.gp4kids.nl geen gebruik van cookies.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als consument heeft u recht op vergetelheid. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Handelsonderneming Hoekstra en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar verkoop@belio.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 3 werkdagen, op uw verzoek. 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Handelsonderneming Hoekstra neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze privacy officier via verkoop@gps4kids.nl T.a.v. Dhr. A. Hoekstra.