BELIO: Nederlandse GPS kinderhorloge APP

-

-

NEDERLANDSE APP VOOR ONZE BELIO GPS KINDERHORLOGES

-

-

BELIO GPS horloge

BELIO© is een geregistreerde merknaam van ons moederbedrijf Handelsonderneming Hoekstra uit Heeg. Op alle producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden van toepassing. BELIO© | Weet waar je kind is, een veilig idee.

-

Beschikbare talen : Nederlands, Engels, Frans. 
Geschikte besturingssystemen : iOs en Android. 
Verkrijgbaar via : Google Playstore - iOs Applstore - Of via QR code verpakking
Ontwikkelaar : HOH PT Heeg
Huidige versie : 1.2 Maart 2017
1.3 Januari 2018 | Verwijdering monitoring functie Duitsland
Beschikbare toestellen : BELIO© GPS Kinderhorloges | Blauw, Roze, en Groen

-

-

BELIO© Nederlandstalige kinderhorloges, Nederlandse APP, Nederlandse support, snelheid en betrouwbaarheid.

-

-

De BELIO© GPS kinderhorloges zijn ons eigen huismerk. We hebben zowel het GPS horloge als de APP zelfgemaakt, en ontwikkeld in eigen beheer. Nadat we jarenlang hebben gewerkt met verschillende APP's (Met name de Setracker APP) werd het tijd om het zelf te doen, echter dan beter dan alle bestaande APP's die er verkrijgbaar zijn voor GPS systemen. Daarnaast wilden we niet meer afhankelijk zijn van derden bij storingen en complete support kwesties. En dat is gelukt met de GPS horloges van: BELIO©. 

-

-

Algemene BELIO© APP functies

-

-

BELIO APP Kaart GPS

Real-time & Live GPS tracking

-

De real-time en live GPS tracking functie is echt uniek aan het gehele BELIO© concept. Er is geen enkel ander GPS kinderhorloge op de markt met deze functie. Veelal werken GPS horloges voor kinderen met een positioneringsknop waarmee je de actuele GPS positie kunt opvragen, waarna het 30 tot 60 seconden duurt voordat je de positie weet. Deze zoek-en-vind knop hebben wij eruit gehaald. Zodra je in de BELIO© APP naar de landkaart gaat wordt de positie real-time en live getoond met een vertraging van 1 tot 3 seconden. Deze manier van GPS traceren is uniek, en geeft snelheid. Dit wilt u zien als ouder wanneer u wilt weten waar uw kind is. Op onze razendsnelle EU server is voldoende capaciteit beschikbaar om tot 50.000 BELIO© GPS horloges live te kunnen volgen op hetzelfde moment. Zodra deze capaciteit is bereikt schakelen we over naar onze 2e GPS server. 

-

-

Bellen en gebeld worden

-

Met de BELIO© GPS kinderhorloges kun je zowel bellen als gebeld worden door uitsluitend bekende telefoonnummers. Deze telefoonnummers kun je als ouder instellen via de BELIO© APP. Je kunt tot 10 unieke telefoonnummers invoeren via de APP, dus opa en oma of eventuele broertjes en zusjes kunnen ook meedoen. Telefoonnummers die onbekend zijn voor je BELIO© GPS horloge worden geweigerd door onze server.

-

-

GPS horloge veiligheidszone BELIO

Veiligheidszone

-

Je kunt als ouder een virtuele cirkel met een veiligheidszone trekken van minimaal 500 meter en maximaal 2000 meter in de BELIO© APP. Gaat je kind buiten deze veiligheidszone dan krijg je een melding op je smartphone. Je kunt meerdere veiligheidszones instellen, ook als je kind bijvoorbeeld een veiligheidszone binnengaat. Voorbeeld: Uw kind mag niet in een bepaalde wijk komen. Stel dan deze wijk in als veiligheidszone, en stel in dat je een alarm krijgt als je kind deze zone binnengaat.

-

-

Routehistorie BELIO GPS horloge kind

Route historie

-

Zodra het BELIO© GPS horloge ingeschakeld is wordt de route opgeslagen. Je kunt als ouder altijd tot 12 maanden terugkijken via de BELIO© APP. Er zit geen vertraging op bij ons, dus je kunt direct en altijd zien waar je kind is geweest, dus ook nog op dezelfde dag. Ook hiermee onderscheid het BELIO© GPS kinderhorloge zich ten opzichte van de concurrentie. 

-

-

Remote-Calling

-

Via deze knop in het hoofscherm van de BELIO© APP laat je een telefoongesprek op afstand tot stand komen zonder dat je kind dit merkt. We noemen dit ook wel de meeluisterfunctie. Zo kun je als ouder een "oor" in het zeil houden. 

Update: Deze functie is reeds verwijderd in de Duitse APP layout in verband met wetgeving. De verwachting is dat deze wetgeving ook in Nederland & België van toepassing wordt in de loop van 2018.

-

-

Alarmen

-

Je kunt als ouder tot 20 verschillende alarmen instellen voor je kind. Het kind krijgt dan een geluidsnotificatie op het horloge met een tekst die je kind instellen via de APP. Stel bijvoorbeeld in via BELIO© APP dat het GPS horloge iedere werkdag om 17:45 uur een alarm geeft met de tekst: Thuis komen, we gaan eten. Je kind deze melding dan iedere werkdag van maandag tot vrijdag om 17:45 uur op de display met een alarm geluid. Deze functie is ook ideaal voor kinderen die iedere dag op een bepaald moment medicijnen moeten innemen en het op deze manier niet kunnen vergeten. Je kind moet echt op de navigatieknop drukken om het alarm te beëindigen. 

-

-

Live positie GPS

-

Deze functie is op dit moment nog actief in de BELIO© APP maar zal t.z.t. verdwijnen. Met deze functie ging / gaat het GPS horloge in een live tracking mode, echter hebben we dit al gerealiseerd. Deze GPS tracking modus van de BELIO© toestellen zijn al live. 

-

-

Meerdere BELIO© GPS horloge, met 1 APP account te volgen

-

Je kunt als ouder meerdere BELIO© GPS kinderhorloges volgen vanuit hetzelfde APP account, tot aan 10 kinderen toe. Zo kun je snel zien waar iedereen is vanuit 1 omgeving. Superhandig en snel.

-

-

Diverse instellingen

-

Verder kun je bij de instellingen nog diverse horloge settings aanpassen zoals trillen aan of uit, en welke SMS notificaties je wel of niet wilt ontvangen als ouder. Daarnaast kun je als ouder volledige SMS berichten sturen naar het GPS horloge wat ook ideaal is voor kinderen die al kunnen lezen. Bij de BELIO© SMS service geen afgekapte berichten met maximaal 15 tekens maar volledige berichten die over het displayscherm worden getoond.

-

BELIO GPS kinderhorloge met volgfunctie

-

Alle voordelen van BELIO© op een rij

-

 • Nederlandstalige APP
 • Nederlandstalig GPS horloge
 • Live en real-time GPS positionering [uniek ]
 • Bellen en gebeld worden door bekende telefoonnummers
 • Werking door heel Europa
 • Routehistorie tot 12 maanden
 • Remote Calling - Meeluisteren op afstand
 • Digitaal adressenboek voor je kind tot 20 telefoonnummers
 • Veiligheidszones
 • Kraakhelder geluid via unieke HIFI speaker
 • Heldere LED display, neutraal, zonder kinderachtige tekens
 • Stand-by tijd van 48-72 uur
 • Opladen via USB kabel in 1.5 uur.

-

Voor wie is de BELIO© geschikt?

-

De BELIO© GPS kinderhorloges zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder tot het moment dat ze een eigen smartphone krijgen.

-

-

Is de BELIO© waterdicht?

-

De BELIO© GPS horloges zijn IP65 Waterdicht, of te wel 3ATM. Dit betekend spat en -regenwaterdicht. Je kunt NIET met je BELIO© gaan zwemmen.

-

-

Hoe zit het met de garantie?

-

Op je BELIO© GPS horloge zit 12 maanden garantie. Buiten de garantie vallen:

- Glasschade voor vallen of stoten

- Waterschade

- Schade aan bandjes en sluitingen

- Accuschade voor foutief laden. ( b.v. het opladen met 220v smartphoneladers, wij kunnen dit meten)

-

-

Service en support

-

Mocht er toch eens iets defect raken dan kunnen we dit tegen zeer voordelige tarieven repareren. Een nieuw glas kost € 19,95, een nieuwe accu kost € 24,95, en een nieuw horlogebandje kost € 14,95. Alle deze tarieven zijn inclusief 21% BTW en verzending.

-

Onze support afdeling is bereikbaar via het e-mailadres support@belio.nl van maandag tot vrijdag van 9:00-17:30 uur. BELIO© en GPS4KIDS zijn hetzelfde bedrijf.

-

-

Zijn er nog verborgen kosten of zaken waar ik rekening mee moet houden

-

Nee, het gebruik van ons BELIO© APP platform is gratis en blijft gratis, ook in de toekomst, ongeacht het aantal toestellen dat u heeft. Deze enige kosten die u nog heeft zijn die van de prepaid simkaart die wij gratis meeleveren. Als uw kind gaat bellen met de BELIO© dan kost dit geld. Zie voor de meest actuele tarieven de website van KPN. Het mobiele dataverbruik van de BELIO© is minimaal, ongeveer 30 tot 50mb per maand. Het voordeel van de KPN prepaid simkaarten is dat het mobiele dataverbruik als de belminuten in 1 bundel zitten. Mocht je een zelf een simkaart hebben van KPN of een andere provider, dan kan dat natuurlijk ook. De BELIO© toestellen zijn geschikt voor de volgende providers: KPN, Vodafone, T-Mobile, en Simyo*.  ( * = geen buitenlandbundels beschikbaar ) Persoonlijk werken wij het liefste met de simkaarten van KPN. Deze hebben absoluut het beste 2G/3G, en 4G netwerk in Nederland.