Hoe werken GPS horloges voor kinderen? 

-

Werking (data opslag en verwerking) op Europe server: Locatie Frankfurt am Main, AmazonAWS te Duitsland.

Datacenter Amsterdam Nederlandse server

-

HOE WERKEN JULLIE GPS KINDERHORLOGES ?

-

De basiswerking van onze GPS horloges voor kinderen is erg simpel. Je hebt een simkaart nodig met belminuten en een databundel. De belminuten zijn nodig om met en naar het GPS horloge te kunnen bellen, en de databundel is nodig om het GPS horloge te laten communiceren met het internet richting onze server & app. Onze 4G GPS horloges maken gebruik van het 4G netwerk. Dit netwerk is enorm populair bij iOt devices omdat het stabiel en laag in data verbruik is. Deze techniek wordt volop gebruikt door heel Nederland en Europa. Denkt u eens aan mobiele pinapparaten, brugbedieningen, mobiele verkeersborden, slimme meters in uw meterkast, ze werken allemaal met 4G. In Nederland heb je deze keuze uit KPN of Lebara.

-

GPS + WIFI TRACKING

-

Onze GPS kinderhorloges zijn uitgerust met zowel een GPS als een WIFI ontvanger. Beide ontvangers functioneren los van elkaar. De software op de horloges is zo ingesteld dat het sterkste signaal domineert. Kort gezegd: Is het horloge buiten, dan pakt het GPS signalen op, en als het GPS horloge binnen is zal een WIFI router sterker zijn. Onze toestellen scannen passief naar WIFI routers en hotspots, zonder hier op in te loggen. Superhandig, want je hebt hier geen werk van.

-

BELLEN - GSM FUNCTIE

-

Via de app kun je meerdere veilige telefoonnummers invoeren. Als u de gegevens opslaat in de APP worden deze direct via de server naar het horloge verzonden, en zo kan het GPS horloge u herkennen. Onbekende telefoonnummers, die niet in de app staan, kunnen het horloge niet bereiken. Via de APP kunt u dit instellen. 

-

LIVE GPS | EUROPESE WERKING

-

Omdat onze GPS kinderhorloges vanuit een datacenter in Frankfurt werken zijn de lijnen kort. Dit resulteert in een zeer snelle positionering, die zo goed als "live en real-time" is. Daarnaast kunt u via de app instellen hoe vaak het horloge de GPS positie automatisch moet verversen. Ook kunt u de positie live opvragen via een button in de app. 

-

Onze GPS horloges voor kinderen werken door heel Nederland, en Europa, en zijn hiermee dus ook ideaal voor op vakantie.

-

WATERDICHT | IP67

-

De GPS horloges zijn IP67 Waterdicht. Dit houd theoretisch in dat je in stilstaand water tot 30 minuten lang, op maximaal 1 meter diepte het horloge kunt gebruiken. Het GPS kinderhorloge kan dus een spatje water hebben. Ga NIET met je GPS kinderhorloge zwemmen. Waterschade valt namelijk ook niet onder garantie.

-

OVERTUIGD?

-

Uiteraard hebben onze GPS kinderhorloges nog veel meer functies en mogelijkheden, maar wat hierboven staat is eigenlijk waar het om gaat. Wij geloven in onze producten en diensten en doen het anders dan de concurrentie. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons voorop, met een supergaaf product. Daarnaast hebben we een Nederlandse support afdeling die u snel en vakkundig helpt bij vragen of problemen.

-

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant van GPS4KIDS.NL. Wij verkopen al GPS horloges voor kinderen sinds 2015.