Q50 GPS HORLOGE VOOR KIND

Belangrijke informatie die u moet weten over dit GPS Horloge!

-

21-10-2016

-

De Q50 is een GPS Horloge telefoon voor kinderen. Ongeveer 4 jaar geleden werd dit model geïntroduceerd op de Aziatische markt. De horloge kast is gemaakt van een degelijk siliconen materiaal, waardoor het een stootje kan hebben. Bij jongere kinderen vanaf 4 a 5 jaar kan dit zeker handig zijn. Met name in het eerste productiejaar gingen de ontwikkelingen razensnel, en kwamen deze horloges ook al vrij snel op de Nederlandse markt beschikbaar via websites zoals Aliexpress en marktplaats handelaren die partijen opkochten via soortgelijke import websites. Deze horloges werden uiteindelijk geproduceerd door 1 fabriek, met een goede reputatie.

-

Al vrij snel na de introductie van de Q50 kwamen de eerste kopieën op de markt zoals dat gaat in China. Het horlogekastje was zorgvuldig gekopieerd, en de inhoud (soft en -hardware) werd nagemaakt door meerdere producenten. Veelal werden er goedkope chipsets in deze horloges geplaatst met niet gecertificeerde onderdelen. Al snel daarna kwamen de eerste meldingen van GPS horloges en laders die smolten zodra je deze ging opladen. Dit leidde tot levensgevaarlijke situaties. Ook kwamen al snel de eerste meldingen binnen van horloges die foutmeldingen gaven, en niet werkten in Europa. Locaties in ergens in China, registratie problemen in de Setracker app, niet werkende accu's, afwijkingen, enz.

-

Tot aan de dag van vandaag worden deze zogeheten Q50 GPS horloges verkocht via veilingwebsites en de bekende importwebsites. De prijzen variëren tussen de € 19,95 en € 29,95 voor deze Q50 horloges. Op dit moment is een grote dump gaande, want inmiddels zijn alle problemen bekend, en willen de fabrikanten van deze Q50 af, zo snel mogelijk. Let wel, er zijn ook nog steeds Q50 modellen die wel goed werken in Europa, echter zijn deze erg schaars. Beter gezegd: Van de 10 stuks Q50 GPS horloge werken er 8 niet, en 2 wel. In deze verhoudingen moet u denken.

-

Wij krijgen vrijwel dagelijks meldingen binnen van klanten die zo'n Q50 GPS horloge model hebben gekocht via Nederlandse veiling en -dagdealwebsites met alle problemen zoals hierboven genoemd. Helaas kunnen wij deze mensen niet helpen omdat wij onze eigen GPS en GSM chip hebben ontwikkeld. Tevens hebben we een eigen server, waar uitsluitend onze eigen chip op aangesloten kan worden.

-

Mocht u een Q50 GPS horloge hebben gekocht, en problemen hebben, maak dan altijd een melding bij de verkopende partij.

-

Wat hebben jullie als GPS4KIDS als alternatief voor dit model?

-

Bij GPS4KIDS hebben we de KIDWATCH1.1. Dit model heeft hetzelfde uiterlijk en kastje als de Q50. Echter hebben we inhoud vervangen bij de producent in Azië met onze eigen GPS en GSM chip. Tevens hebben we deze modellen gecertificeerd met CE en Rohs. Kwaliteit en veiligheid boven alles. Ook hebben wij als extra een WIFI module ingebouwd. Deze WIFI module zoekt passief naar draadloze internet routers, en maakt vervolgens automatisch contact met de router zonder hierop in te loggen. Iedere router heeft een unieke IP, en het horloge pakt deze op. Tevens zijn al onze horloges voorzien van ons logo op de voor of -achterzijde.  

Q50 GPS Horloge | KIDWATCH