Waarschuwing GPS horloges via veilingwebsites

-

-

Heeg, 22 juli 2016

-

-

Beste klant,

-

-

Vrijwel dagelijks krijgen wij tientallen e-mails van mensen die menen een soortgelijk of zelfs origineel KIDWATCH GPS horloge te hebben gekocht via veiling of -dagdeal websites. Ook zijn er handelaren actief op Marktplaats die GPS horloges voor kinderen aanbieden met onze merk en/of bedrijfsnaam erbij. De prijzen variëren veelal tussen de € 29,95 - € 39,95 per horloge.

-

-

Veelal komen deze mensen dan bij ons omdat deze z.g. GPS horloges voor kinderen niet werken of problemen veroorzaken. Een greep uit onze mailbox: Ik zie een locatie in China - Het horloge laad niet op - Ik krijg errors op mijn scherm, help - krijg geen contact met het horloge - ik zie een pincode melding op het scherm, bandje is stuk na 1 dag, horloge werkt niet, waar is de Nederlandse handleiding. Kortom: Een hoop meldingen van teleurgestelde mensen met een niet werkend product.

-

-

Middels deze publicatie informeren wij u dat GPS4KIDS-NL, GEEN GPS horloges voor kinderen of volwassenen levert aan veiling en -dagdeal websites, en al zeker niet aan Markplaats handelaren.

-

KIDWATCH GPS Horloges voor kinderen zijn uitsluitend te koop via onze website www.gps4kids, en een selectief aantal geautoriseerde dealers waarmee wij samenwerken.

-

-

Onze KIDWATCH GPS Telefoon Horloges zijn speciaal voor ons geproduceerd met aangepaste soft en -hardware. Hiermee garanderen wij een correcte en veilige een werking. Tevens hebben wij een eigen server met SSL beveiliging met QR code systeem voor onze GPS horloges.

-

-

Heeft u elders toch een GPS horloge gekocht? Wij kunnen u hier helaas niet mee helpen. (Onze server accepteert uitsluitend EU GSM+GPS modellen) Probeer altijd gebruik te maken van uw consumentenrecht, en stuur uw aankoop retour naar de betreffende veilingsite.

-

-

Met vriendelijke groet,

-

Directie GPS4KIDS