MET UW KIDWATCH NAAR HET BUITENLAND

-

Op vakantie naar het buitenland met uw KIDWATCH GPS horloge voor kinderen.

-

-

Gaat u op vakantie of naar het buitenland? Dan is het belangrijk dat u onderstaande informatie even goed doorleest.

-

-

Zodra u de grens overgaat zal uw KIDWATCH niet meer werken. De prepaid sim kaart van KPN die wij meeleveren is gebaseerd op gebruik in Nederland. Wilt u de KIDWATCH toch gebruiken op vakantie of in het buitenland, volg dan de onderstaande stappen.

-

-Onze netwerk partner

(Stap 1 en 2 heeft u waarschijnlijk al gedaan toen u het horloge binnenkreeg, maar voor de zekerheid vermelden we het hier nogmaals)

 1. Maak een MijnKPN account aan via de website van KPN. (link)
 2. Koppel uw simkaart aan uw KPN account. Doe de sim kaart eenmalig in een mobiele telefoon, dit i.v.m. een bevestiging SMS van KPN. 
 3. Login op uw account
 4. Selecteer uw nummer, en klik op mobiel en mobiel internet. U ziet nu het actuele beltegoed
 5. Klik nu op "opwaarderen"
 6. Selecteer "mobiel internet prepaid opwaarderen"
 7. Volg de instructies op uw scherm, en voer de betaling uit.

-

-

LET OP: Met het bedrag wat u opwaardeert worden de buitenland bundels aangekocht in de volgende stappen. Zorg dus voor voldoende saldo op uw sim kaart. ( Ons persoonlijke advies. Opwaarderen met  € 15,- )

-

-

 1. Ga nu naar de MijnKPN product pagina, (de pagina waar uw saldo zichtbaar is) en klik op bestel bundels.
 2. U krijgt nu de lijst met beschikbare bundels te zien van KPN. U dient 2 verschillende bundels te bestellen. ( 1 bundel voor de belminuten, en 1 bundel voor de data/internet) Onderstaande keuze is ons persoonlijk advies.
 3. Bestel de KPN vakantiebundel met 50 belminuten in de EU.
 4. Bestel de KPN internet weekbundel 100MB EUROPA. Let op, soms hebben ze ook leuke acties met b.v. onbeperkt online in Europa voor b.v. 1 maand voor € 7,50.
 5. De aangekochte bundels worden van uw saldo afgehaald.
 6. Klaar.

-

-

Uw eerste dag in het buitenland.

-

-

Omdat KPN in het buitenland een ander APN adres gebruikt (data / internet) moet deze instelling in het horloge handmatig worden aangepast. Om dit te doen stuurt u een SMS naar uw KIDWATCH (let op 0031 gebruiken en de 0 van het mobiele nummer afhalen) met de code: pw,523681,apn,portalmmm.nl,,,20408# (kleine letters en zonder spaties). Als het goed is moet het horloge een retour SMS sturen dat de instelling geaccepteerd is. Vervolgens zal de dataverbinding gaan werken.

Let op! Krijgt u geen bevestigings SMS van de omzetting van het horloge dan heeft uw horloge waarschijnlijk nog een oudere versie van de OS probeer dan deze code: pw,123456,apn,portalmmm.nl,,,20408# (kleine letters en zonder spaties).

Bent u weer terug in Nederland dan moet het horloge de oorspronkelijke APN instellingen weer oppakken. Werkt dit niet? Stuur dan de volgende SMS: pw,123456,apn,prepaidinternet,,,20408# of in geval van de nieuwe firmware versie: pw,523681,apn,prepaidinternet,,,20408#

U kunt ook een prepaid simkaart kopen in het buitenland met internet toegang. Let op, maak deze eerst wel even pincode vrij voordat u deze gaat gebruiken.