Downloaden Setracker APP

U kunt de APP Setracker downloaden via de QR code die bij de handleiding van uw GPS horloge zit. Heeft u geen handleiding meer of ondervind u problemen met de installatie van de Setracker APP, neem dan even contact op met ons.

-

Onze GPS kinderhorloges werken met een aangepaste versie van de Setracker APP, zodat we zeker weten dat alles goed werkt. We hebben wat kleine aanpassingen gedaan zodat de GPS horloges goed werken in Nederland en Europa. Daarnaast laten we slechts een beperkt aantal klanten toe op een server (max. 3000) om de snelheid optimaal te houden. Inmiddels hebben we meerdere virtuele servers in Duitsland gehost om onze Setracker klanten goed te kunnen bedienen door heel Europa.

-

Klachten SETRACKER op Chinese servers

-

In de APP stores vind u meerdere negatieve reviews over de Setracker APP, en terecht. Veelal zijn dit klanten die een GPS kinderhorloge vanaf een Chinese website of via Nederlandse veilingwebsites hebben gekocht voor een paar Euro. Deze GPS horloges voor kinderen zijn gekoppeld aan Aziatische server. Daar wij maximaal 3000 GPS horloges op een server toelaten, werken er op de Chinese servers soms tot wel 250.000 mensen wereldwijd op dezelfde server. Dit leid tot vertragingen, niet werkende horloges, en uiteindelijk slechte reviews. Daarnaast werken veel van deze GPS horloges niet in Europa in verband met een verkeerde GSM + GPS setting.

-

In 99% van de gevallen zijn de slechts reviews die u leest over Setracker klanten die een GPS kinderhorloge hebben gekocht via sites zoals Aliexpress en Nederlandse dag-deal en -veilingwebsites. Pas hier mee op, want deze bedrijven geven 0,00% support bij problemen, en wij kunnen U hiermee niet helpen omdat we een eigen server hebben. Deze Aziatische modellen passen hier niet op.