Wij behandelen uw bestelling zorgvuldig en doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen uw bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen u dan informeren via een e-mail. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op www.gps4kids.nl zijn inclusief verzendkosten, met uitzondering van zendingen naar België. Het tarief hiervoor is € 9,95.

 

Wij verzenden gratis naar:

  • Nederland

 

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 21:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Raadpleeg de website van PostNL voor een afleverindicatietijd. Wij hebben hier geen invloed op.

Voor de aflevering van uw BELIO©TOUCH GPS horloge is een handtekening verreist. Bent u niet thuis, dan komt PostNL de volgende werkdag nogmaals bij u langs. Bent u bij de 2e afleverpoging weer niet thuis, dan gaat het pakket naar uw dichtstbijzijnde PostNL depot waar u de bestelling zelf kunt afhalen. ( Neem wel uw identiteitsbewijs mee, ID kaart of paspoort)

 

Schade aan het pakket

Controleer bij de aflevering of er schade is aan uw pakket. Bijvoorbeeld een scheur in de verpakking, of een grote deuk in de doos. Twijfelt u? Neem het pakket dan niet aan, en weiger de zending. Het pakket gaat dan retour naar ons voor controle.

 

 

GPS4KIDS | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@gps4kids.nl