Beste GPS Horloge voor kinderen : ProKids 4G kindersmartwatches

We hebben in de afgelopen 10 jaar vele soorten en maten GPS horloges voor kinderen gezien en getest, maar de ProKids 4G series van BELIO steken er met kop en schouder bovenuit. Een fijne Nederlandse app die goed werkt voor pappa en mamma, met een supergaaf kinderhorloge met GPS tracking. Er zijn op dit moment 2 type GPS horloges in deze serie: D...

We hebben in de afgelopen 10 jaar vele soorten en maten GPS horloges voor kinderen gezien en getest, maar de ProKids 4G series van BELIO steken er met kop en schouder bovenuit. Een fijne Nederlandse app die goed werkt voor pappa en mamma, met een supergaaf kinderhorloge met GPS tracking. Er zijn op dit moment 2 type GPS horloges in deze serie: De ProKids66 en de ProKids28. Beide toestellen werken via het 4G GSM netwerk van vrijwel alle Nederlandse providers. Zo kun je zelf kiezen welke simkaart provider je wilt gebruiken. Het beste is om een prepaid simkaart te gebruiken, begin hiermee is ons advies.

De BELIO ProKids series zijn IP67 waterdicht. Je kunt er niet mee zwemmen, maar dat ze een stootje en spatje water kunnen verdragen staat wel vast. 

Weet snel waar je kind is, met de 4G SOS kinderhorloges van BELIO

Meer

Beste GPS Horloge voor kinderen : ProKids 4G kindersmartwatches Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items