SeTracker APP GPS Horloges Kinderen

-

-

UPDATE JULI 2017

-

-

GPS4KIDS verkoopt sinds begin juli 2017 geen GPS horloges meer voor kinderen die aangesloten worden op onze Setracker server. We hebben nog 1 model op voorraad ( KIDWATCH6 Roze ) welke werkt met de Setracker APP. Uiteraard houden we onze bestaande Setracker server live en krijgt deze ook de komende jaren gewoon de reguliere updates. De reden hiervoor is dat wij overgaan op nieuwe APP en PC platformen met meer mogelijkheden. Deze huidige Setracker server zit ook zo goed als vol qua capaciteit.

Opvolgers van de Setracker APP zijn onze eigen BELIO APP welke Nederlandstalig is, en de GUARDIAN APP die nu nog Engelstalig is, maar binnenkort ook Nederlandstalig. 

-

-

GPS4KIDS werkt met een aangepaste versie van de app SeTracker. Dat wil zeggen: Wij hebben een eigen server in Europa waar uitsluitend GPS horloges van GPS4KIDS op aangesloten zijn. Hierdoor kunnen wij zelfstandig GPS horloges aansluiten en bewerken op Setracker.

-

Update Mei 2017

Sinds begin Mei 2017 is de Setracker interface aangepast voor enkele nieuwe modellen GPS kinderhorloges. Het mooie van deze nieuwe Setracker versie is dat de APP precies weet welk type GPS horloge je kind omheeft. Sommige nieuwe GPS kinderhorloges hebben namelijk een on-board camera, of anderen hebben weer een senioren horloge. De Setracker APP past zichzelf aan naar het GPS horloge van de gebruiker. GPS horloges zonder een camera hoeven deze functie immers niet te zien, en senioren hoeven de functies voor de kinderhorloges niet te zien.

-

SETRACKER WERKT NIET MELDINGEN: Heeft u een GPS kinderhorloge gekocht via een Nederlandse deal of veilingwebsite, of direct via een Chinese website? Meld u dan bij de verkoper van het GPS horloge, en niet bij ons. Bespaar uzelf en ons de tijd, want we kunnen u niet helpen. Het merendeel van deze GPS horloges werken niet in Europa, uitzonderingen daar gelaten. Wij werken met een eigen hard en -software receptuur. GPS horloges voor kinderen afkomstig vanaf een andere website dan GPS4KIDS laten wij niet toe. Meld uw klacht bij de verkoper, niet bij ons! 

LET OP: De BELIO horloges en de KIDWATCH9 werken met eigen APP's (Nederlandstalig), dus niet met Setracker.

Update Setracker maart 2017

Heeft u een z.g. Q50 of ander GPS kinderhorloge gekocht op een Chinese website zoals Aliexpress of via een Nederlandse veilingwebsite, dan is de kans erg groot dat uw horloge niet meer werkt, of bij de eerst volgende update niet meer gaat werken. Veel van deze goedkope servers zijn zwaar overbelast en lopen op het einde van hun levensduur. Vergelijk het met een ruimte voor 100 personen waar momenteel 1000 in zitten. Helaas kunnen wij u hier niet mee helpen. Wij hebben een eigen private server, aangepaste APP, en voldoende capaciteit.

--

APP historie

-

-

Setracker 1 (2012 - 2016)

Setracker 2 (2016 - ..  )

Setracker 3 ( 2016 - .. ) Actuele versie

Setracker GPS4KIDS eigen versie.

-

Wij adviseren u om de Setracker 3 versie te gebruiken. Mocht u de 1 of 2 nog gebruiken dan kunt u dezelfde accountgegevens gebruiken om in te loggen op de 3 versie. Wij maken gebruiken van dezelfde database voor alle versies.

-

-

Wat is Setracker

-

Setracker is een stabiele app die maandelijks updates krijgt met verbeteringen. Updates gaan via de reguliere app platformen. SeTracker is een onderdeel van 3G. Dagelijks werken er tientallen mensen aan verbeteringen en updates. 3G is de grootste GPS chipset fabrikant van Azië. Ze hebben vele prijzen en awards gewonnen voor innovatie, ontwikkeling, en producten die ze op de markt hebben gebracht. GPS4KIDS heeft een eigen server in Europa waar Setracker op is geïnstalleerd.

-

-

Setracker beschikt over de talen: Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Duits, en Chinees.

De app is momenteel alleen verkrijgbaar voor IOS en Android toestellen. De verwachting is dat er eind 2016 er een versie komt voor Windows smartphones. Ook een desktop versie (Windows10) staat op de agenda.

De app is gratis te downloaden in de Appstore (IOS) of Google Playstore.(Android)  Naast enkele technische verbeteringen kunt u via de app ook uw ervaringen doorgeven aan de makers van de app.

Setracker interface GPS horloges  SeTracker is verkrijgbaar in de appstore en Google Play store

Setracker3 hoofdscherm

        

Setracker menu

Uitleg basis functies Setracker3

-

-

Map / KAART

Kaart vanuit Google maps waarmee je het horloge kan traceren. Druk op locate en je krijgt de locatie van uw KIDWATCH horloge binnen 10 tot 30 seconden op uw smart Phone te zien. (Meest gebruikte functie) Kleurt de tekst rood, dan heeft het horloge GPS bereik en geeft het een nauwkeurige locatie door. Kleurt de tekst blauw, dan maakt het horloge gebruikt van LBS positionering. (Minder nauwkeurig) Wordt de tekst groen, dan heeft uw KIDWATCH contact gemaakt met een WIFI - Hotspot router.

Settings

Hier kun je de SOS telefoonnummers instellen, en alle overige instellingen. De SOS nummers zijn veelal de mobiele telefoonnummers van de ouders. Je kan maximaal 3 telefoonnummers invoeren. Ook regel je hier alle instellingen voor de app en het horloge zoals welke waarschuwingen je als ouder wilt ontvangen, alarminstellingen, winter en -zomertijd, enz.

KIDWATCH5: Bij de KIDWATCH5 kunt u ook de instellingen zoals het trilalarm in en -uitschakelen. Tevens zit hier de social friend finder functie in, welke u als ouder kunt beheren.

Intercom

Hiermee kun je ingesproken berichten naar het GPS horloge toesturen.

Health

Hoe actief is je kind geweest, hoeveel stappen heeft je kind gedaan. Deze functie geeft indicatieve waarden. Momenteel is deze functie alleen actief bij de KIDWATCH 4 en 5.

Footprint

Welke routes heeft je kind genomen. Je kan dit terug zien met een vertraging van 24 uur. Deze functie werkt met de modellen 5,6,7, en 8. (en hoger)

Geofence

Hiermee kun je een veiligheidszone maken voor je kind. Bijvoorbeeld maximaal 500 meter vanaf je huis. Je kan een virtuele cirkel maken in de MAP. Gaat je kind buiten deze virtuele cirkel, dan krijg je een SMS alarm.

Message

Hiermee kun je tekst (Soort van SMS) boodschappen sturen naar je kind. Maximaal 15 tekens.

Rewards

Beloon je kind met een digitale verrassing zoals een hartje.

Alarm

Hiermee kun je een alarm instellen. Moet je kind om 17.00 uur thuis komen? Stel het alarm dan in op 17.00 uur, en het horloge gaat dan een alarm signaal geven.

Adressenboek

Je kunt als ouder extra 10 unieke telefoonnummers instellen voor je kind. Deze telefoonnummers kan je kind bellen via het adressenboek. Dit zijn tevens de telefoonnummers die het horloge kunnen bellen.

Onbekende telefoonnummers kunnen uw KIDWATCH GPS horloge niet bereiken. Deze onbekende telefoonnummers worden geblokkeerd door de server. Hiermee wordt voorkomen dat uw kind wordt gebeld door onbekenden.

-

-

Uitleg positionering weergave in MAP / KAART

ROOD = GPS Positionering  ( 1 - 25 meter nauwkeuring )

GROEN = WIFI Positionering ( 1 - 25 meter nauwkeurig )

BLAUW = *LBS/ GPRS Positionering ( 1 - 1000 meter, niet nauwkeurig in Nederland )

* LBS positionering kunt u ook uitschakelen via de app zodat u alleen GPS + WIFI wilt zien.

Setracker3 GPS weergave Setracker WIFI positionering Setracker LBS positionering

Om Setracker te gebruiken dient u deze altijd te voorzien van de laatste update. Controleer dit regelmatig via uw smartphone.

-

Werkt de Setracker App door heel Nederland ?

-

-

Ja, Setracker werkt door heel Nederland. Wij leveren de GPS horloges inclusief een sim kaart met volledige dekking in Nederland. Zie ook onderstaande dekkingskaart.

-

Setracker2G Nederland werking

Ter informatie: GPS4KIDS is niet verantwoordelijk voor de inhoud en werking van de SeTracker app. Dit wordt gedaan door 3G-Elec. Alle KIDWATCH GPS Horloges werken met deze gratis app. Mocht er toch een storing zijn dan horen en merken wij dat natuurlijk direct. Wij houden u dan via onze blog pagina op de hoogte. Echter komen storingen zelden voor. ( In 2016 tot nu toe slechts 2 keer. Uptime 99,6%)

Mocht er eens iets niet goed werken dan kan onze technische dienst dit binnen 1 werkdag voor u oplossen.

Beschikbare talen

Nederlands, Duits, Engels, Chinees, Frans

UPDATES

SeTracker krijgt vrijwel iedere maand een update. Controleer dit regelmatig via uw smart Phone.